Sara

Solsken

Publicerad 2009-03-18 10:16:45 i Allmänt

Hej hopp!! Idag är vi på glatt humör!! Solen skiner och våren är äntligen här :)  Och sen kommer min tv idag också. Efterlängtad med stort E!! Den kommer att bli så fin så....

Annars händer det inte så mycket, ska med syrran till sjukhuset idag för magnetröntgen. Moralistkt stöd liksom...

Har en annan rolig nyhet, ska börja jobba heltid nu en tid framöver, så då kan man börja spara pengarna lite, fast jag har en massa saker som måste bytas på bilen, suck. Men sen ska den nog säljas. eller.. ?

Min fot verkar aldrig bli bra, funderar på att lyda syrrans råd och sjukskriva mig ett par dar. Har så himla ont i den nu :(
Är så klantig, så jag får ju skylla mig själv. Har ett stort blåmärke på höften också för jag fastnade i en dörr och ryckte till så nu kan jag inte ens nudda höften eller revbenen... funderar på att vira in mig i bubbelplast ett tag framöver...



Nu ska jag ta och äta lite sen till sjukan, kram på er

090314

Publicerad 2009-03-14 19:31:57 i Allmänt

Sitter hemma hos syrran just nu. Har burit och slängt saker hela dagen. Är helt slut. Skönt blir det när det är klart.
Melodifestivalen idag då.. Får se om jag tittar på det, har ju inte följt det alls. så då känns det liksom lite meningslöst..

Håller just nu på att läsa sista boken i Twilight serien. Så länge vi båda andas, Den är helt okej men de tidigare böckerna är mycket bättre. Men jag har ju inte läst ut den, så vi får väl se ikväll.    Om du inte har läst dem så gör det.. De är jätte bra. Eller se filmen den är också jätte bra.


                                                                                  





Har beställt lite saker från hm också, ville ju ha ett par sandaler (de vita du visade i din blogg Malin) men de tog slut så fort :(   Men jag beställde iaf dessa:   

                                                                     

Stolt! Tog inga svarta :) Nu är jag på jakt efter ett par skor för lite kallare dagar, ett par ljusa.. kanske med snörning??

Nej nu ska jag ta och fixa lite.. vi hörs!!

Shopaholic

Publicerad 2009-03-11 10:18:18 i Allmänt

                                                                    

Just det, den här filmen vill jag verkligen se, har inte läst boken än, men tänkte för en gång skull inte göra det. Man ser ju filmen på ett helt annat sätt då. Så den 20 mars är det bio time!!!

ont i foten

Publicerad 2009-03-11 10:07:15 i Allmänt

Ramla ju ner för en trappa i fredags så nu har jag en lätt stukning på foten. :( Fattar inte att jag alltid råkar ut för saker, så nu kan jag inte träna. Jätte bra liksom, mer en halva tiden på kortet har ju gått. Måste verkligen bli bra nu!!!

Igår va jag på IKEA med Malin och handlade lite. Blev en matta, doftljus, en liten hylla och småsaker.. Alltid kul att gå på IKEA, man hittar alltid en massa saker som man både behäver och inte behöver. Det enda jag köpte som verkligen var onödigt va isglasshållare (vet inte vad de heter) Men det blir ju mysigt till sommaren.

I veckan ska jag mest vara i gamla lägenheten och sortera och slänga och städa. Skulle behöva städa bilen också n¨ån dag, Iaf dammsuga den. Hoppas på att snön försvinner snart för jag vill ha vår!!!!

Nu ska jag ta och åka hem och äta frukost.. Vi hörs 

söndag

Publicerad 2009-03-08 16:48:56 i Allmänt

Har hittat min tv jag vill ha, så den ska inhandlas i veckan. Min gamla tv funkar inte ljudet på så bra så nu är det dags för en ny!!!  Såhär ser den ut





Idag händer inte så mycket, vakna ganska sent fast wednesday väckte mig ett antal gånger på morgonen men har ju sovmorgon så jag kände verkligen inte för att gå upp..Just nu är jag hos mamma och tar det lugnt, ska fika strax, så mysigt så i det här ruskvädret.

Tack för igår tjejer, och tack för presenterna och blommorna!! Va jättemysigt :) Vi måste ju träffas lite oftare tycker jag..

Nej nu är det fika time!! vi hörs

(Lägger upp de bilder jag tog igår i veckan)

Tisdag

Publicerad 2009-03-03 11:32:19 i Allmänt

Fyller år imorgon :) och det är ju alltid kul, fast 22 känns inge bra tycker jag. Bara ett år närmare till 30. Och inte veta vad man vill göra i livet.. suck..

Är hemma hos mamma just nu och provar klänningen. Nu är den snart färdigsydd... Blev riktigt nöjd med den.

Måste köpa lite småsaker på stan någon dag också.. får nog bli på fredag.. hinner inte någon annan dag.
Annars så packas det mest just nu. Packa ner alla gosedjuren igår. Blev tre säckar!? De ska iaf stå i förrådet för jag klarar inte av att slänga dem... så många minnen. 
Så på torsdag flyttas allt. Hoppas att vi hinner allt på de fyra timmarna. Det gäller ju att packa smart också.

Piper i mina öron just nu för de tesatade brandalarmet på jobbet idag. Hördes ända ut till bilen, sjukt högt var det. Och inte fick man lämna butiken heller. kul kul..

Är lite sur på ikea just nu, fast jag förstår ju att det kan gå sönder.. Ville beställa tavlor, men de går inte att köpa online :(
Någon som känner för att åka upp nån dag?

Mår bättre nu iaf, nästan helt frisk, lagom till helgen sådär ;) Kan ju inte bli bättre. Måste inhandla lite saker också, har nog inget vin. hmm

Funderar på att klippa av mig en bit av håret idag, om mamma kan hitta saxen alltså. Hon har ju inte packat upp allt än riktigt. Mitt hår är så himla slitet längst ner. Permanenten är det ju ca 10 cm kvar på.. och den ska bort!!!! Saknar mitt gamla hår nu. Som var lent och inte svintoaktigt. Kanske ska köpa inpackning också. Min som jag har är inte så bra.

Nej nu börjar detta bli lite långt.. ska ta och åka hem och äta frukost och väcka syrran, så att hon kan hjälpa mig packa..

Vi hörs!!

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela