Sara

valborg

Publicerad 2009-04-30 20:58:26 i Allmänt

Då är tårtan avklarad och så blev det muffins också. fast de ska jag ha för mig själv ;) Blev en jätte fin tårta med godis på, för morfar älskar sånt.
Bilderna kommer upp i helgen kanske.

Har även hunnit med att städa i lägenheten och sortera och slänga en massa kartonger m.m.. Känns riktigt skönt nu...Är typ tomt i vinden. Och sen gjorde jag om i köket, så nu är det mycket luftigare, ska bara inhandla en sak dit så blir det perfekt sen :)

Har iaf sett maj brasan, eller jag åkte förbi vallarna och såg den. Och det räknas ju nästan..:P

Nu är det dags att se på Criminal minds!!
Är riktigt sur på ishockyn nu, alla bra program är ju inte :(

lalala

Publicerad 2009-04-30 10:06:51 i Allmänt

Vill kunna lägga upp nya bilder här i bloggen, för har tagit en del som jag inte lagt in på datan än, men det gäller att orka släpa med sig alla saker till syrran eller till mamma då.. så det händer ju aldrig. Men idag så... Har tagit kort på lägenheten inför imorgon så nu kommer alla bilder in :) Hoppas på att det är några roliga där...Jobbigt att inte ha dator just nu, kan inte ladda min ipod heller så den bara ligger hemma och skräpar. Får väl ta med den idag till syrran också helt enkelt.   Vilka problem jag har va???  :P

Inhandlade en träningsbok igår som kommer nästa vecka. Träning för henne heter den. Eftersom jag aldrig komme riväg till gymmet så får jag väl träna hemma istället. och koncentrera mig på viss aområden. Kan ju fortfarande inte springa eller så...:(     Vet inte hur jag ska kunna ha mina nya skor en längre stund i sommar...

Ska åka ut på choklad jakt snart med mammsen. Morfar gillar en speciell som inte finns överallt. Sen blir det hem och disk och sånt. Och baka också.. får se om jag orkar baka muffins också.

Ha det så fint ute i det fina vädret idag!!!

                               


onsdag

Publicerad 2009-04-29 15:38:27 i Allmänt

Så himla fint väder idag ju!   :) ska strax ta en liten promenix tänkte jag, kanske ner till hamnen och ta en glass :D Men först ska jag hjälpa syrran hämta hennes bil hos mitsu.

På fredag bär det iväg till Lidköping för att hälsa på hos mormor och morfar. Morfar fyller 89 så imorgon ska jag baka en tårta tll honom. Hoppas på fint väder då så jag kan ha min klännning, men jag tar nog den iaf...

Ska hem och städa sen också, och ta kort på lägenheten till mormor och morfar. Får se hur det blir med den saken, är så himla trött... min lilla kisse är ett monster på natten... får inte sova många timmar alls :( 

Nej nu måste jag åka till verkstaden.. vi hörs!!!


 

måndag

Publicerad 2009-04-20 19:30:24 i Allmänt

hallå hallå!!
Nu var det ett bra tag sen jag skrev, men som sagt, har ju ingen dator. Vilket oftast är väldigt skönt, för annars skulle jag tillbringa för mycket tid framför den. Och köpa en massa..:P

Hämtade ut mitt hm paket idag. Blev ganska nöjd, iaf med skorna :) Blev lite dyrt så en del saker får skickas tillbaka...
Har beställt en bikini idag också, så det blir nog bra. Beach 2009!!!!

Ska strax skicka in min semesterplanering, tänkte ta i mitten av juli och framåt. Hoppas på fint väder då. Längtar, Längtar :)

Träningen går verkligen kasst just nu, är mest bara ute och går. Min fot är ju fortfarande helt knäpp. Men sprang lite på jogersö med syrran idag, gick rätt bra, om man bortser från alla rötterna som jag snubbla på.

Annars rullar allt på, har fått upp en del saker i lägenheten nu, så nu ser det bättre ut. Vill hitta en spegel till hallen, men har inte hittat nån jag gillar än. Ska kolla in sagers, em och mio kanske..

Nu ska jag äta lite.. vi hörs!!

Style - tech

Publicerad 2009-04-03 19:57:51 i Allmänt

Sitter hemma hos syrran för tillfället, hjälper henne att sortera och slänga tidningar m.m...så kul...

Köpte en speciell tandborste idag.. designad av pininfarina. Ett måste för mig ju :P min bil är ju designad av pininfarina så det ärlite kul ;)  . För er som inte vet vad det är så kan jag nämna att Ferrari också designas av pininfarina.
Ser ut så här

Annars händer inte mycket. Har köpt blommor till lägenheten, men det är svårt att behålla jorden i dem för wednesday plockar nhela tiden ut den. suck...vakna här om dagen av att hon spydde också, så himla kul... vid dessa tillfällen önskar jag att jag inte hade en katt...

nej nu ska jag ta något att äta.. vi hörs!!

2/4

Publicerad 2009-04-02 16:49:57 i Allmänt

Nu har jag inte skrivit på ett tag, har helt enkelt inte hunnit med det när jag väl suttit framför en dator. Men nu så! 

Börjar bli riktigt sur på min fot nu, verkar aldrig bli bra...:( kan ju inte träna alls. Men jag ska börja simma lite iaf. Tror att det kommer att funka bättre för mig. Saknar träningen, särskilt nu när det är vår och så fint väder . Man vill ju bara ut och springa..

Har iaf bytt till sommardäcken nu, underbart tyst går bilen nu. Mina vinterdäck låter som ett flyplan när man bromsar. Besiktning imorgon på bilen då, måste gå ut och tiita igenom alla lampor och sånt, vill ju inte att de ska slå ner på struntsaker. Men det ska nog gå så bra så.

Har fortfarande inte fått upp alla saker i lägenheten ännu, suck, Eller alla lampor är iaf uppe. Måste ta tag i det nån dag.

Längtar till påsken för då är jag ledig. Ska bli så skönt att få sova ut. Ska åka till Jönköping också då.. är ju elmia då! kul kul kul :)

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela