Sara

090228

Publicerad 2009-02-28 11:50:26 i Allmänt

Fick nycklarna till lägenheten igår, så nu kan man börja fixa lite.. men det finns ett problem och det är att jag är sjuk. Så det kommer inte att bli något fixande nu innan jag flyttar in.

Beställde en klänning från Asos för tre veckor sen.. trodde att den kom bort på posten elle rnåt, men den kom i torsdags. Så söt!! :) måste bara sy in den lite och så..

Har ju en liten sovmorgon på lördagar. Men lilla katten tyckte inte att dte varnågon bra idée. Vakna av att hon rev och bet i mina fötter.. underbart liksom... Slängde ut henne men då satt hon och yla i en halvtimme och tillslut fick hon upp dörren på något mysko vis?? Nästa gång hon gör så där så kommer hon att flyga.. för jag är inte glad..

På lördag hade jag tänkt ha min inflyttningsfest/födelsedagsfest för de som vill komma. Fyller ju år på onsdag :) 
Ska skicka ut ett mess sen. (vet att det är sent, men har inte orkat/hunnit innan) Så vi får väl se vilka som kan då..

Nu ska jag ta och äta frukost.. Vi hörs!!

uppdatering

Publicerad 2009-02-23 10:24:06 i Allmänt

Har inget internet längre så nu kommer jag inte skriva här så ofta. 
Men nu bor jag iaf ensam med lilla Wednesday ,första natten var jätte jobbig, för hon va så ledsen och skrek hela natten. Så jag fick inte sova något. Men det gick bättre andra natten. Så hon vänjer sig nog snart.
Är sjuk igen, förkyld.. så jag mår inge vidare. :(
Nu ska jag ägna den kommande veckan till att titta igenom alla kartonger och packa om dem. måste göra mig av med en del saker också.. Sparar gärna det mesta liksom.. Sophia och jag har ju sparat alla våra barnkläder, leksaker m.m.. så det måste bli mindre...
Nej nu ska jag ta och åka hem till lilla kissen. hon är nog jätte ledsen nu..

Fredagen den 13:e

Publicerad 2009-02-13 19:56:34 i Allmänt

Fredag den 13.e idag alltså. Har inte hänt mig något alls idag. Men dagen är ju inte slut än ;)

Tillbringade onsdagsnatten med att må dåligt, måste verkligen kolla upp nu vad det är som gör att jag får dessa anfall. Nu mår jag iaf bättre och ser fram emot en lugn helg. Ska träffa Virre imorgon och äta mat och se på film/tv. Ska bli så trevligt så..
Annars blir det mest packning i helgen. träna lite också kanske. Och sova en massa!!

Idag fick jag lära mig en ny maskin på jobbet, va riktigt svårt. Kommer nog att ta ett tag innnan jag lär mig den. Är helt slut nu i handlederna efter ha dragit runt på den, fast den egentligen är självgående. Ska iaf få extra betalt för övertiden som kommer att bli tills jag lärt mig den vilket är as bra.. Pengar!!!

Nej nu ska jag förberda chipsen och dippen inför let´s dance. Senare ikväll ska jag även köra hem Malin och johan, så får nog dricka lite kaffe nu, för jag börjar bli lite trött.

090208

Publicerad 2009-02-08 15:42:44 i Allmänt

Sov till halv tolv idag, underbart. Mamma och jag har börjat packa ner henes saker nu, tänkte ta mina när hon har flyttat. Det mesta av mina saker är ju redan nedpackat.
Idag var jag inne i nyköping på jakt efter kastruller. Blev tre stycken från fabriksbutiken. Hittade en stekpanna jag ville ha också men som sagt, fyller ju år snart :)

Ska försöka lägga in musik på ipoden idag, måste ju funka nån gång. För just nu ligger den bara och skräpar. Vill ju ha den när jag tränar. För musiken på "hyllan" är inge vidare.

Fredagskvällen tillbringade jag hos syrran med mamma. Sophia hade översvämning i källaren, så vi badade runt i någa cm vatten och slängde en massa saker. jätte roligt...Hennes förråd är rätt tomt nu..eftersom det har varit inbrott i det tre gånger vid nyår.
 
 Sötnosen

090203

Publicerad 2009-02-03 18:23:56 i Allmänt

Har varit dålig i helgen så det har inte hänt så mycket, men nu är jag bättre igen. Inget planerat i veckan dirket. Ska träffa Malin nån dag och ta en fika :) mysigt.. Sen måste jag träna också, måste ju sätta fart någon gång.
Borde väl börja packa snart, tänkte åka till ö&b och handla lite kartonger. Tror inte de jag har räcker till. Och sen säckar till kläderna också.
dags att äta lite!


Här är föresten de skor jag pratade om. Är jättesköna på!     

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela