Sara

Lördag

Publicerad 2009-06-27 13:35:52 i Allmänt

Idag ska jag ut och äta med Malin och Carro på Skeppsbron. Har ju inte varit där sedan förra sommaren, så det ska bli mysigt att te. Testa den nya menyn. Äta och dricka gott sitter ju aldrig fel :)

Har gått en liten sväng på stan idag ockkså, hitta en present ill syrran. Och sen så köpte jag ett linne och en mascara, alltid bra att ha liksom. Hittade även ett par skor jag verkligen ville ha men det får bli senare, har köpt ganska många nu innan sommaren. En sak jag verkligen behöver köpa är en hy plånbok, mina kort ramlar alltid ur kortfacken, så dte känns ju inge vidare. Funderar på att skippa svart  och kanske köra på en röd??

Nej nu måste jag hem och äta lite och umgås med katten som kommer bli ensam hela natten lång.. Stackarn..

Ha en trevlig kväll alla!!!

En dag på femöre

Publicerad 2009-06-25 17:28:22 i Allmänt

Idag har det varit en underbar dag på femöre, strålande sol och lagom med vind. Blev en heldag med sallad och bullar. Väldigt gott :)

Nu är det bara två veckor kvar till semestern :) längtar!!!! Hoppas att det blir lika fint väder då som det är nu.

Va i hamnen igår också med Malin och Malin, åt lite glass och strosa runt, mysigt...


Har betalt räkningarna så det känns skönt, vet man vad man kan handla för restan av månaden. Blev inte alls mycket denna månad så jag är nöjd.
Nu ska jag ta och äta med syrran och hennes kille. vi hörs!!










torsdag

Publicerad 2009-06-11 17:06:36 i Allmänt

Nu har det gått ett bra tag igen sedan jag skrivit. Glömmer ofta bort det när jag väl siter framför en dator...

Nu jobbar jag mer också, nästa vecka börjar jag heltid på ssab. Är ett holländskt företag som jag ska städa åt. Lite kul när man ska prata med dem för de är riktigt dåliga på engelska. Jag kommer iaf vara helt slut efter att ha städat 8 timmar, men det blir ju pengar!!!
Och så fick man tillbaka på skatten nu också :) fick igenom resesaken också, så jag är så glad så

Snart ska jag åka till stallet med syrran för sista gången, för hon har sin sista ridning idag. lite trist för man har ju alltid varit där, och i så många år... men men.. man kan ju alltid hälsa på hästerna när man vill.

Nu vill syrran ha datorn, så vi hörs!!!

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela