Sara

Future

Publicerad 2010-04-15 18:27:00 i Allmänt

Shit shit shit... Har sökt 5 utbildningar nu och känner nu mig helt tom. Vet inte om jag valt rätt eller om jag kommer fullfölja detta. Tror att jag får ägna sommaren åt att peppa mig själv. Och tänk om jag inte kommer in på en enda, vad dum jag kommer känna mig då...


Besiktning imorgon på bilen.. hoppas hoppas hoppas säger jag bara..

Nu är det dags att röra sig hemåt...

jobbtest

Publicerad 2010-04-07 19:20:05 i Allmänt

Har suttit ett bra tag nu framför datorn och gjort flera olika tester. I alla tester får jag olika resultat..hmm..

Det på arbetsförmedlingen säger att jag ska jobba inom "bevaka/skydda". Sen kommer "Växter/djur/lantbruk" och efter det "Friskvård/kroppsvård".  
Medan ett annat test på jobbkoll.se säger att jag ska bli regissör. Jag menar What??? 
Ett tredje test tycker att jag ska Fastighetsmäklare, sjuksköterska eller Managemnet med inriktning mot hälsopromotion.. 

Vet varken ut eller in.. testen hjälper en iaf inte kan man lugnt påstå. Ska söka några utbildningar så får vi se om man kommer in på någon med mina betyg. Annars blir det högskoleprovet i höst. Varför jag inte gjorde det när vi gick i skolan kan man ju undra...suck...

Trodde inte det kunde bli en värre dag idag efter allt strul med min lön igår. (Som nu troligtvis är fixad) Men idag fick jag hem ett brev från arbetsförmedlingen att jag har avanmälts från alfa kassan. Hade ett basinfo möte som man måste gå på som ny på arbetsförmedligen. Jag hade redan från början sagt att jag inte kunde gå på det då jag jobbar den tiden på morgonen. Så jag skulle istället se några filmklipp på hemsidan. Tydligen kommunicerar de inte på arbetsförmedlignen och så blir vi som betalar deras jävla lön drabbade. Efter mycket strul och ringande är det nu fixat och jag är anmäld igen. Men troligtsvis har jag hamnat längst ner på"listan" igen av sökande pga det här.. Så nu dröjer det ännu längre innan jag får pengar.
Blir så trött på allt denna vecka..


Enda positiva idag är att jag får tillbaka pengar på skatten. Alltid något i detta trista gråa väder..
Ge mig sol och sommar nu!!!


problem

Publicerad 2010-04-06 11:50:25 i Allmänt

Just nu känns det lite småjobbigt då det är problem med min lön från pappa. Vi skriver numera lönerna på ptj:s intranät och då jag inte har någon dator så gör min syster det åt mig. Tydligen så måste man byta lösenord var tredje månad och min syster har då bytt mitt och glömt bort det nu.  Men det finns ju alltid en knapp där lösenord skickas till mailen så det gjorde hon.
Men detta hjälper inte mig då jag inte kommer in dit heller, för jag smartskaftet slängde pappret med lösenordet när jag fick det för typ 2 år sedan, eftersom jag inte tyckte jag behövde det. (viste liksom inte att de skulle byta till intranätet då). Efter samtal till supporten så har detta lösenord skickats på posten. Så när jag fått det så kan jag logga in till webposten och se mitt lösenord till lönsaken.  
Eller så finns alternativet att pappa går in som chef på sitt intranät och fixar det hela. Men det är typ inte troligt eftersom han är kass på allt vad datorer gäller.  Så detta är spännande, blir det lön eller inte????

Annars så händer det inte mycket. Imorgon åker vinterpjäxorna av och sommarsulorna på iaf :)   (bilen)
Har nu börjat med ssab städning igen då clas ohlson tiden är slut...
Man trodde ju att det hade blivit vår nu äntligen, men så kom det snö igen?!????? Hoppas att detta var sista gången och att våren verkligen är på gång nu. :)


Måste hem nu och släpa ner ett däck från vinden.. kul kul

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela