Sara

Cala Mesquida

Publicerad 2010-01-28 19:26:09 i Allmänt

Nu är det bokat och klart! Den 3e september åker vi till Mallorca, Cala Mesquida!!! Det är min mamma som bjuder syrran och mig då hon vann presentkort på Ving. Det var riktigt länge sedan jag var utomlands så det ska bli jätte roligt att komma iväg lite.

Halloj!!!!

Publicerad 2010-01-24 00:03:50 i Allmänt

Sitter just nu och lyssnar på virre och malin som sjunger singstar :) Vi har en liten tjejkväll med vin och singstar. Tidigare blev det också mat.. så gott så.. vegetariska biffar och potatisgratäng.
Dags för mig att sjunga tror jag.. och sen säga hejdå till virre som sviker oss och ska ut på krogen :( bhuuu

NYÅRSOUTFIT !

Publicerad 2010-01-16 01:08:52 i Allmänt

En bild på min nyårsoutfit, bättre sent än aldrig! Är hemma hos Malin nu, vi har precis spelat Wii. Körde boxning och jag vann! Wohoo! Sen har vi tittat på Let´s Dance, åkte rätt person ut? Jag tycker verkligen det, hon var lite stel och tråkig.

torsdag

Publicerad 2010-01-14 16:49:09 i Allmänt

Är hemma hos mamma just nu och tittar runt på h&m sale.. på något sätt lyckas man alltid beställa något. Blev ett halsband och en topp för min del och en klänning till mamma. Vill att min syster ska bli klar hos sin kompis karin snart så jag kan åka hem och äta, har liksom inte hunnit med att äta än...

Fick hem en avi idag också :D Min nya dvd har kommit. Den jag har nu är väl sisådär 10 år snart så den har gett upp och bestämmer själv vilka filmer som ska spelas i den. Blev en liten vit sak som hör till samma serie som tvn.. så nöjd så.
Annars så hade jag en kall helg då min värme la av igen. Satt med mössa och halsduk under duntäcket i soffan och frös häcken av mig. Vi ska inte tala om hur kallt det var i sängen.... Och min stackars kisse ville inte ens gå och äta så jag fick mata henne. Kanske borde köpa ett sånt där element????

Senare ikväll blir det Glee. Någon som följer den? En rätt annorlunda och rolig serie tycker jag eftersom det är en musikal.
Imorgon Let´s dance kväll med Malin och på lördag fira mamma... det är vad som händer men jag måste få in träning någon dag också. Är riktigt kass på att gå dit....

Nu ska jag tvinga hit syrran..

Happy birthday

Publicerad 2010-01-13 15:31:26 i Allmänt

Ska försöka bli bättre på att uppdatera här.. glömmer hela tiden bort det, även när jag är inne på syrrans eller mammas dator. Men nu är det nytt år och nya tag så ;)

Ska iväg och fira mamma på hennes 50 års dag snart!!! Grattis mamma!!

Får se om jag hinner lägga upp några bilder sen.


Snart är vi där!!!!

p i c t u r e s !

Publicerad 2010-01-12 18:31:08 i Allmänt

New years eve

Lite sent, men här kommer några bilder från nyårsafton. Dock bara från min syrras kamera.



 Håller på och lockar håret samtidigt, så man ser lite rolig ut med alla spännen..

 Här gör jag efterrätten, Pannacotta



 Blåser i en sån där tuta ;)

 Alla åt Toast skagen förutom jag som åt..

 Vitlöksbröd!!


 Jag, Mamma och syrrans Tobbe

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela