Sara

sen senast

Publicerad 2009-10-23 16:18:20 i Allmänt

okej, nu var det typ år sen jag skrev här, men som alltid skyller jag på den icke existerande datorn..

Skrev i det tidigare inlägget att vi skulle till IKEA , men det blev inget. Däremot blev det bio, Fame : se den inte!!!.. Och efter det blev det en liten tur på Skärholmen... alltid lika mysigt med ganska roliga affärer och sånt. Köpte inget (om man inte räknar med det jag lånade ut till Malin) men hittade desto mer snyggt!!

Va i Norrköping i tisdags på personalmöte. Väldigt givande.. handlade om inget alls tyckte jag.. Men vi va också på Ingelsta köpcentrum så det va iaf kul.. De har ju byggt om och fixat nu så det ser väldigt fint ut.. Fler affärer tror jag också att det fanns. Drog med syrran och mamma också för jag kan ju inte ta min dumma bil så långt. Mamma köpte en ny mobil som jag också vill ha!! en vit sony aino.. så fin!!!!!!! Men jag tror nog att jag skulle välja Satio om jag skulle köpa en. Touch telefon :D och sen märkte vi på mammas att den inte har autofokus så det går liksom inte att ta kort med den... Så det blir nog en Satio alltså. Min telefon börjar ju ge med sig efter över 3 år... Men bra har den varit!!! så vi får se om det kommer hem en liten telefon



   
      Satio                           Aino





Nu lider SSAB tiden mot sitt slut, vet inte om det är bra eller dåligt för det stället är det värsta jag någonsin varit på. Tar verkligen knäcken på en.. så det ska faktiskt bli skönt på fredag att det är den sista dagen. Minuset är väl mindre pengar då, men jag ska titta runt lite och söka nya.

Nej nu ska jag hem till min stackars ylande katt.. Hon vet inte om det än men på tisdag ska hon till vetrinären...Så får matte äntligen sova igen :)

Kram

Snart bär det iväg till..

Publicerad 2009-10-10 13:24:00 i Allmänt

IKEA!!    yes..:)  En liten roadtrip med Virrs och Malin. Får se om man hittar något. Malin nämnde att de redan har börjat med lite av julpyntet!!! Så här ska det tittas! Men inte köpas, åker ju buss så det får ju inte plats så mycket :P
Sen hade vi tänkt gå på bio också. Men vi har inte bestämt vilken det blir en, lutar dock mot Fame. Men det finns ju en del andra bra att välja bland också.

Vill inte vara i min lägenhet just nu för jag har ingen värme?! Kom hem igår natt och det var iskallt så jag hoppas att det fixas i veckan för det blir ju bara kallare och kallare ute nu. :(   Måste ta fram tofflerna och extra filtar när jag kommer hem och kanske pyjamasbyxor också..Mys pys helt enkelt...

Nej nu kommer nog Virre snart och hämtar mig så jag ska ta och fixa klart allt.
Kram Kram

torsdags kväll

Publicerad 2009-10-01 19:23:54 i Allmänt

Sitter hemma hos Malin och skriver på hennes fina nya dator. Känner just nu att jag också gärna skulle vilja ha en. En liten vit en :) Men sen så kommer jag ihåg hur dyrt det är att köpa en..

Ikväll blir det Idol tittande med godis bilar (choklad för Malins del). Har ju inte direkt följt Idol, men det är nu jag tycker det börjar bli kul :)
Usch, nu är hösten här, längtar redan till julen med allt pysslande och pyntande. Första julen i lägenheten, men jag ska skippa julgranen då jag har lite problem med en viss katt som sitter i den. Hoppas på att jag får ha värmeljusen ifred bara :P
Nej nu ska jag vara social med Malin
Vi hörs!

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela