Sara

Torsdagen

Publicerad 2011-08-27 11:28:53 i Allmänt

I torsdags följde jag med hem till Malins mamma för att titta på deras kattungar. !0 veckor gamla och jätte söta :)
Nästan så att jag funderar på att skaffa en liten kattunge nu!!!





Bus med mamma katt

Silver Fang

Publicerad 2011-08-26 13:53:27 i Allmänt

Syrrans pojkvän fixade här omveckan så att vi kunde se denna serie. En serie jag kollade mycket på när jag va runt 9-10 år. Den är gjord nån gång på 80 - talet i japan så den är ju inte i så bra kvalite. Handlar om hundar som bekämpar björnar uppe i bergen.. Front hunden är en Akita Inu som heter Silver.
Min mamma vill ju skaffa en sådan hund :) Jag tycker de verkar vara underbara hunder när man läser om dem, så jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan hon bestämmer sig.

Right here, Right now

Publicerad 2011-08-24 20:51:55 i Allmänt

Tittar just nu på True Talent. Tycker om iden att inte se personerna som sjunger för man har ju alltid förutfattade meningar när man ser en i verkliga livet. Det kommer nog bli bra det här :) Ska bli kul att följa iaf. Det bästa med att hösten är här är ju att alla serier börjar igen och jag som följer det mesta kommer självklart bänka mig framför tvn ;)

Bokat tid för bilen, nästa vecka åker den in. Och då byts även bromsarna fram och ett stag som låter. Kommer bli en dyr historia det här :(

Och så har man ju börjat jobba igen då, är seg som fan. :( Men jag kommer väl in i det snart. Tänkte lägga mig tidigt idag för jag håller på att somna här i soffan.

Sötnöt :) Hon bara måste ligga i sin bur hela tiden, vart den än står. Vill egentligen inte ha den framme men hon älskar ju den så vad gör man..

23 augusti

Publicerad 2011-08-23 19:19:37 i Allmänt

Idag hände detta på min lilla bil. Yes nu är vi allt bra glada här. Det roliga är att jag bytte avgassystem för tre år sedan. Så imorgon ska jag ringa och få kostnadsförslag hos Bettna, tänker inte använda samma firma som bytte sist. Och då blir det också orginal, vilket borde funka bättre - dock dyrare



Annars så har jag haft en trevlig dag med underbart väder :) Syster och jag tog en promenad på Femöre och bara satt och njöt av solen. Känns som om det är de sista sommardagarna nu, så det gäller att ta vara på dem.



Nu har jag en massa disk att ta itu med innan true talent börjar!

Sista semesterdagen

Publicerad 2011-08-21 20:38:23 i Allmänt

Känns inge vidare kul att behöva gå upp så tidigt imorgon, men det är ändå skönt att få börja röra på sig lite. Va ute och gick på Jogersö idag med syster och kände då att jag tappat lite i konditionen. Så nu blir det till att sätta fart med träningen. Jag fundrar på att börja springa lite men jag är alltid så trött när jag har jobbat. Får nog göra det på helgen istället.

I veckan va jag med familjen nere i Lidköping för att fira min mormor. Hade väldigt mysigt där med mycket fika och sånt :) Vi tittade på film (Hachiko och Vi hade i alla fall tur med vädret) och åkte på små utflykter. Vi va även på Lidköpings torg där det varje onsdag och lördag är en jätte stor marknad. Tittade på en massa gamla kort (kul att se hur mamma såg ut) och drack mängder med te. Minuset måste ha varit tatoo uppvisningen. Inge kul med säckpipor när man försöker sova :(

I veckan händer inte mycket, ska ju som sagt försöka komma igång med träningen. Och sen blir det tvätta nån dag. Har byggt upp ett berg här hemma nu. :(
Flygplatserna är iaf bokade nu :) Bara två månader kvar!! Ska bli så himla skönt att komma till värmen efter att vi haft så dåligt väder i sommar.



7 augusti

Publicerad 2011-08-07 14:02:03 i Allmänt

Nu var det ett tag sen jag skrev igen..Glömmer ju bort det hela tiden.. 

Va ju på kryssning med syster och några från hennes arbetslag i onsdags. Hade trevligt, men gud vilka skumma personer det var.. ;) Mycket dans blev det så jag fick skoskav. :( Bartenderna kunde inte göra Strawberry daiquiri, så fick slush med vodka i istället. Supergod den med. Vi hade en helt okej hytt med bara två bäddar i så den var ganska stor. Nästa gång jag åker på kryssning ska jag ha en suite. :) haha
Bussresan upp och ner va höjdpunkten tycker jag. Va en grupp som hade möhippa, så tjejen fick i uppdrag att t.ex sälja pussar och så hade vi allsång :)
Dagen innan det va jag med pappa och Sophia i Köping på ett bilmuseum. Sen åkte vi till Västerås och gick lite inne på biltema och media markt. Efter det åt vi grekiskt som var helt okej. Jag ska inte ta souvlaki igen. Klarar verkligen inte av den typen av kött : illamående. Hade extremt ont i magen i slutet av dagen så resan hem var olidlig. Varke sväng och gupp kändes som en kniv i magen. Vet inte varför jag fick så ont men det höll på så lite på kryssningen också :(

I fredags träffade jag Malin en stud på kvällen. Vi gick runt och tittade på alla marknadsstånd och sen lyssnade vi på de som spelade på torget. Sen drog vi hem till malin och åt pizza. Mexicana två dar i rad!!! :) Vid halv tio drog vi ner igen och lyssnade på Sahara Hotnights. Väldigt duktiga tjejer.
Igår va jag hemma hos Millan och Gustav och grillade. Träffadee Sara och tomas med barn som jag inte har sett på ett och ett halvt år typ. Så nu va barnen jättestora ju och sprang runt nonstop. Shit vilka energiknippen det var!! Senare drog vi ner på stan och åkte karuseller. Gustav och jag åkte den läskiga, medans de andra tittade på. Sjukt kul att åka den, skrek som en galning. Så nu längtar jag tills vi (familjen) åker till Grönan.

Imorgon fyller syster år, så då blir det tårta och sånt :) Mums   Funderar på om jag ska baka något åt henne men jag har så himla ont i nacken idag. Anatgligen från karusellerna igår..

Nu ska jag vila min stackars nacke, ska ut och köra bil ikväll så jag måste ju kunna vrida huvudet då..

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela