Sara

Fredag

Publicerad 2010-05-14 15:26:50 i Allmänt

Fick idag ett brav från alfa kassan där det står att de har gjort avslag på min ansökan. kul kul liksom. Måste ringa dit på måndag och fixa det för deras motivering är helt sjukt. Har antagligen blivit något missförstånd, för de tror att jag jobbar halvtid och det gör jag ju inte längre. Hatar verkligen myndigheter, de ska bara krångla till allt jämt!!!!

Annars så håller jag på och tittar runt efter ett billigare boende för min hyra är på tok för hög för mig just nu :( Skulle gärna vilja ha en 2:a också   :)  Men allra helst vill jag till Nyköping....

Igår blev det en liten roadtrip till Norrköping och sen även en sväng till Ikea i Linköping. De hade utförsäljning på en del ljus så jag köpte två vaniljdoftande och ett stort runt som har flera vekar i sig. I norrköping köpte jag en klänning och en ljus kavaj, fint till våren tänkte jag. Vill ju egentligen ha en svart men jag hittar aldrig någon bra.

Nu är det dags att fixa lite mat. vi hörs!





happy day

Publicerad 2010-05-11 12:03:09 i Allmänt

Underbart väder idag.. Är så glad glad glad :D Tänk att allt kan kännas så mycket bättre bara när det är fint väder ute. Så nu måste man ju ut i det. långpromenad kanske?

måndag

Publicerad 2010-05-10 17:13:12 i Allmänt

Nu är min semester klar, blir inte som jag önskade men vad gör man.. blir lite hoppigt stället. lite semester här och var. men fick iaf ca 2 veckor i sträck :) resten av de 14 dagarna är utspridda i juni juli och augusti.

Nu har förkylningen brutit ut ordentligt och jag mår skit. måste nog ta en sväng förbi apoteket innan jag åker hem idag.

Sen har något mysko hänt. kollade idag på min sida på studera.nu och då visade det sig att jag nog har räknat ut mina betyg helt fel, hade högre meritvärde nu.. helt sjukt. Får räkna om när jag kommer hem sen.

Annars rullar allt på. Mycket fritid har jag där jag inte gör ett skit, måste verkligen ta tag och göra något. typ börja träna igen kanske.
Glad att det inte är något möte i Norrköping imorgon :) känner mig inte så pigg på att åka dit just nu.


Vi hörs!

Gammal bild någon gång innan jul. Hemma hos Malin

lördagen

Publicerad 2010-05-03 09:25:14 i Allmänt

Malin och jag va hemma hos hennes mamma i lördags och dansade och sjöng lite singstar. Kom hem vid 5 så det blev party hela natten lång. Trevligt va det med roliga personer, tequila shotar och lite salsa dansande ;) eller iaf försök till det för min del.
Här kommer bilderna som togs då:


Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela