Sara

29 september

Publicerad 2011-09-29 14:07:30 i Allmänt

Blev väldigt sur tidigare idag, först så ville inte ett inlägg publiseras igår från mobilen. Sen idag när jag ska göra det på datorn, ja då har hela verktygsfältet här ovan försvunnit. Började då klicka lite och då försvann hela inlägget bara. Blir som sagt väldigt sur när man har skrivit en hel del och det bara försvinner. Tur att det inte var något viktigt. Får se om jag orkar göra om inlägget igen...
Men nu funkar allt som det ska igen :)

Ikväll ska jag hem till Carro med Malin, hon och hennes pojkvän har nyss har flyttat in till Nyköping. :) Så det blir lite snack och mys med dem innan det bär hem till sängen. Är sjukt trött idag, tänkte liksom vara smart och hinna med en massa och inte sova bort hela dagen. Så nu har jag varit vaken sedan halv tre imorse. Kommer nog bli kul ikväll ;)

Nu är strax pannkakan (ugn) klar! Mums

Testing

Publicerad 2011-09-28 12:55:19 i Allmänt

Testar hur det går att blogga från mobilen, men det verkar ju fungera fint!

Dax att slänga i sig lite frukost och skutta in i duschen

One for the money

Publicerad 2011-09-28 12:48:49 i Allmänt

I januari 2012 kommer denna film upp på bio. Längtar redan nu, tror att den kommer bli jätte bra. Böckerna är sjukt roliga så jag hoppas att filmen blir lika bra. Sen är ju en av mina favorit skådespelerskor med så det hjälper ju till det med :)

Något att se fram emot iaf!




Unlimited

Publicerad 2011-09-25 20:05:14 i Allmänt

Har nu tröttnat på att höra reklam hela tiden när man lyssnar på Spotify, så nu har jag uppgraderat till unlimited. Då kanske alla undrar varför jag inte tog premium så att jag kan lyssna i mobilen också. Det är inget jag använder så mycket måste jag erkänna. Lyssnar isf på syrran och hennes sambos spotify som jag har gjort hittils :) Funkar as bra det med. En annan grej som störde mig var att en del låtar inte gick att lyssna på för att jag hade redan lyssnat fem ggr eller vad det nu var. Sjukt störande..

Nu är jag på jakt efter ny bra musik att lägga in. Tips någon? Ni vet väl ungefär vad jag lyssnar på ;) Ska titta igenom mina cd skivor, för där kan en del bra låtar man glömt bort finnas.

Idag har jag gått igenom lådor och sånt i jakt på saker som kan slängas. Vet inte vad det var som flög i mig, men saker skulle bort iaf. Så nu har jag två kassar med "skräp".. Lika bra det antar jag. Det är iaf inte saker jag kommer att sakna. Ska fortsätta med mina förråd nu i veckan nu tänkte jag. Där måste jag erkligen röja så att jag kan ställa undan saker där när de kommer och målar/tapetserar om.


Veckan bjuder på samma gamla vanliga. Jobb och skit.

Today

Publicerad 2011-09-22 21:07:44 i Allmänt

Lite bilder från idag

Vackra Zagal


Söta Ludde


Så himla cool sadel det här. Inte vad man är van vid på ridskolan direkt


Spelade Word feud med syster. Vill också ha en ipad...


Åt kladdkaka, mums :)


Bläddrade i nya H&m katalogen. Massa snyggt i den  

Tapeter

Publicerad 2011-09-21 20:09:10 i Allmänt

Då är det dags att välja tapeter. Jag får bara omtapetserat i det stora rummet. Tydligen ska de bara måla över tapeterna i köket och i hallen. Jag har fått en liten minikarta att välja kulörer från. Fanns bara en färg jag skulle kunna tänka mig och den är typ vit/creme aktig. De andra är i grå och beige ton. Ska titta närmare på allt i morgon i bättre ljus. Tydligen så får man inte välja vilka tapeter man vill heller. Har fått med ett papper på vilka tapeter jag bara får ha i sovrummet och vilka som bara får användas som fondtapet. Och vilka man då får matcha det med. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Känns inte alls som om det är jag som väljer liksom..;)  



Denna tycker jag är väldigt fin. Syns inte så bra på bilden men den är ljusgrå




Man kanske borde ha en fondvägg vid sängen??

20 september

Publicerad 2011-09-20 21:34:09 i Allmänt

Äntlige har Tax free katalogen kommit. Massa skoj i den ju, blir svårt att välja bland allt.


Något jag aldrig sett tidigare. Bag-in-box sprit. Nån som känner att de behöver lite?   ;)

Har även huniit med att vara i stallet idag och tittat på när syster red. Funderar mer och mer på om jag också ska testa igen. Hon rider prova-på-ridning just nu, så det är väldigt blandade kunskaper i gruppen. Men vi får se.. Undrar om jag kommer i mina ridstövlar. Vill minnas att de vara väldigt tajta sist jag hade dem, för sisådär 5 år sen...
Nu ska jag skutta i säng.
Natti natti

18 september

Publicerad 2011-09-18 20:52:01 i Allmänt

Tittar just nu på sommarspelen. Sjukt kul ju :)
Har har ni en annan rolig reklam. Jag kan inte låta bli att le varje gång jag ser den

untitled

Publicerad 2011-09-17 20:02:31 i Allmänt

Då var tvätten äntligen klar och nu återstår bara att vika allt... Men det får bli imorgon för nu tar jag helg. Funderar på att göra chokladbollar :) Eller jag gör ju aldrig bollar (äter direkt ur skålen) så det blir väl mer chokladgegga/röra.
Lagade italiensk korvgryta idag. Den var väldigt god så här har ni receptet nedan. Verkligen värd att testa. :)  



Fick förresten hem ett H&M paket igår. Dessa skor funderar jag på att behålla. Jättesköna att gå i och precis lagom klack för att kunna ha dem ett bra tag. De är ganska lika varandra som ni ser. De va på rean också se de kostade bara 149 kr. Värsta kapet ju :)

Lördag

Publicerad 2011-09-17 16:29:25 i Allmänt

Äntligen helg!!! Ägnar denna lördag åt att tvätta en massa tvätt som legat i tvättkorgen i ett år typ. Filtar, gardiner, jackor m.m. Tvättade den "vanliga" tvätten igår också. Känns som om det är det enda jag gör just nu. tvättar ;)

Lägenheten mamma och jag var och tittade på har hon nu köpt. Så nu flyttar hon tillbaka till Oxelösund efter 2 1/2 år. Lägenheten är verkligen super fin. Eller den kommer att bli det efter nya tapeter och golv. Och sen ett nytt kök också. :) Jag kommer antagligen bo där under tiden de gör om i min lägenhet också. På typ en luftmadrass, hahaha 
Har även övertalat mamma att skaffa en iphone4 :) Så nu kommer en liten viting hem till henne. Vill också ha den i vit!!

Nej nu måste jag till tvättstugan igen, sen blir det till att laga lite mat


Tvättat för fullt ;)

leave no man behind

Publicerad 2011-09-14 13:22:47 i Allmänt

Så himla vacker låt. Hans Zimmer som gjort den är väldigt väldigt duktig. Han har ju gjort extremt mycket filmmusik b.la. Gladiator, Pirates filmerna och The dark knight för att nämna några.

13 september

Publicerad 2011-09-13 15:32:23 i Allmänt

Fick precis ett samtal från Måleritjänst. Den 14 november kommer dem och börjar måla här hemma :) Ska ner nu i veckan och välja tapeter till vardagsrummet. Och kulörer till köket och hallen. Tror att jag kommer få vävtapet där, vilket jag tycker är jätte fint så jag är nöjd. :) Längtar tills det är klart för detta kommer att bli jobbigt. De ska ta det i två omgångar men det blir ju ändå svårt med alla möbler. katten måste flyttas på också.. stackarn. nån som vill ha en katt i två veckor eller tre? (vet inte hur lång tid det tar)

Ska strax kolla på lägenheten en gång till med mamma. Mäta lite och sånt... kolla förråd och tvättstuga m.m...Sen ska vi åka och handla lite också.

Usch nu känns det verkligen att hösten är här. Löven börjar bli gula och det regnar nästan varje dag. Idag blåser det ju typ storm ute också. Hoppas att det lugnar ned sig tills i natt, annars blir det inge kul för mig :(

11 september

Publicerad 2011-09-11 17:50:49 i Allmänt

Nu har vi varit och tittat på lägenheten mamma va intresserad av. Den va jätte fin med två jätte stora inglasade balkonger och rolig planlösning. Vi får se om hon tar den, hon vill ju egentligen ha ett hus. Vilket jag tycker är mycket roligare för då kan hon skaffa en hund. och sen så slipper man jobbiga grannar.

Tittar just nu på Polisskolan 6. Alltså dessa filmer är bara för roliga. Jag borde nog ta och skaffa dem. kanske finns typ en box med alla.:)

Nu blir det kinamat med mamma, god mat två dar i rad alltså :)



Idag går mina tankar till de drabbade i 9/11


11.09.10

Publicerad 2011-09-10 13:06:53 i Allmänt

Tacokväll idag då :) Mums!! Är hungrig redan nu känner jag. Ska nog ta och göra lite lunch, har bara ätit en massa godis idag..;)
Kom på att jag inte lagt upp bilderna från förra helgen, så här kommer några av dem. Blev lite mörka och suddiga (måste verkligen ta med riktiga kameran nån gång)







jewel case

Publicerad 2011-09-08 13:09:15 i Allmänt

Titta vad jag fick av min söta syster igår, ett smyckeskrin från Mio. Wednesday hade ju sönder mitt förra, dumma katt.. Finns i en mindre storlek också som jag ska köpa, men den finns inte här i Nyköping så det blir en sväng till Norrköping eller till Heron då. :)



Imorgon ska jag följa med syster till stallet igen. Hon ska rida en häst som heter Sally, ett underbart sött tinkersto. Hon red henne i tisdags och det gick super bra. Funderar nästan själv på om jag ska rida jag med nång gång. Verkar ju så kul och man borde ju komma ihåg allt fastän det är 6 år sedan, eller hur?

Sally

Bosse, som jag red mycket. Saknar honom!!!


Idag blir det mys med Malin :) Och på lördag blir det tacokväll, mums!! Sen på söndag ska jag följa med mamma och kolla på en lägenhet. Och vips så har veckan gått. Helt sjukt vad tiden går fort!!!!

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela