Sara

090130

Publicerad 2009-01-30 10:31:26 i Allmänt

Fredag! äntligen, sovmorgon lite imorgon då och sen ledig på söndag. Älskar verkligen helger..
Igår träffade jag syrran, vi gick en sväng på stan, syrran ville köpa lite nya kläder, men hon hittade inget. Jag hittade däremot ett par skor som jag verkligen är sugen på, men har ju inte råd. De var jättesköna på också :) Försökte ladda upp bilden men det gick inte. Provade även ut ett rouge som jag tror passar mig bra. YSL Blush variation 15 Gypsum. men det blir en senare fråga. Finns viktigare saker att köpa just nu känner jag.
Idag ska jag med mamma till hennes nya lägenhet. Hon får nycklarna idag. Sen ska jag väl träna om jag hinner också. Och lämna tillbaka volvon, kommer att sakna den lite. Var ju verkligen en glidarbil.

Tittade igenom allt jag köpt på ikea och märkte då att krukorna jag köpte inte är likadana. En var bredrandig och en smalrandig. lite irriterad nu, men det får va, ser väl inte helt tokigt ut kanske..hmm


  

ikea

Publicerad 2009-01-29 10:16:35 i Allmänt

Va på ikea igår och införskaffade lite saker till min lägenhet. Blev ett vardagsrumsbord, tvättkorg, kastruller, stekpanna, frukostskålar (eftersom någon har varit nere källaren och snott mina?!) duschdraperi, gardiner, skohorn - ett måste eller hur malin? :)  sen en massa andra saker..
 
Idag ska jag träna och städa lite, men jag vet inte hur eftersom mitt rum ser ut som en bombnedslag. Har så mycket saker där nu.
Nej nu måste jag äta frukost, är jättehungrig!

magic eyes

Publicerad 2009-01-27 15:34:29 i Allmänt

Har inhandlat en ny ögonfranböjare, och inte vilken som helst. Den här är elektrisk :) Får se hur det går sen. Den ska bli ca 65 grader och sen lägger man den bara mot fransarna... Det blir nog mycket bättre än min förra som en del fransar kunde fastna i..:(

Kom precis hem från träningen. Nu har vi äntligen satt igång. På torsdag ska vi dit igen. Kändes att man inte varit där på ett tag nu. Hade ingen kondition alls. Men det blir snart bättre. Såg lite av de nya passlokalerna också.. himla fint har det blivit...Och snart görs omklädningsrummen om också. Och ny ventilation på hyllan... blir så bra så...  

Nu ska jag hem till syrran och laga mat. Blir plättar!! mums



090127

Publicerad 2009-01-27 11:42:10 i Allmänt

Blir så less.. varför är de tvugna att tända eld på bmb igen? Stället har ju inte varit öppet så länge heller.
Den gamla byggnaden såg inte vacker ut i morse när jag kom till jobbet. Låg bitar av taket på marken och alla fönster var typ borta.
Tycker synd om de som bor i närheten, det kan ju inte kännas säkert att bo där nu. Hoppas att de får tag på dem som tänder på hela tiden. Nåt måste göras!! Tills det har lugnat ner sig tänker iaf inte jag gå in på den krogen, tror inte att det dröjer länge fören de tänder på när folk är inne också...

Men iaf, jag lyckas alltid hamna mitt i smeten på något vis. Parkerar ju utanför mitt jobb varje morgon. Inte så smart igår kanske..  Kommer upp sen efter jag slutat och ser min bil mitt bland alla brand, polis och ambulansbilar i avspärrningen.. va bara att gå iväg till bussen då och lämna lilla bilen kvar där. Åkte in sen med syrran och mamma för att hämta den. Så vi fick knata in på avspärrningen och pratade med brandledaren och polisen som öppnade upp avspärrningen åt mig. Va en del folk där kan vi ju säga.. Fick åka över gåvägen.. eller krypa fram. Männiksosamlingen flyttade ju inte på sig direkt. Men nu är iaf bilen hemma. och jag tänker inte parkera där på ett tag...

Min bil stod två bilar framför den röda
Bild från sn.se

oljud

Publicerad 2009-01-22 16:25:05 i Allmänt

Nu har jag hämtat ut bilen och kört en sväng med den. Bromsarna funkar bra, nästan för bra nu (?) är inte riktigt van vid dem än. Gick på ca 1100 kr.. helt underbart.. de var dem sparpengarna.. Och när jag åker runt roar sig bilen med att börja yla??? vibrerar i ratten m.m...  den har gjort det förut, och vi kan ju säga att alla gående runt omkring vänder sig om och tittar... undrar hur mycket det kommer att kosta att fixa. Kan inte ens förklara vad det är och sen ska man försöka härma ljudet för verkstaden.. blir kul det.. :P Har ett oljud där bak också. Ett mer klonkande ljud.. och bara i gupp då..    Har kommit fram till att man inte ska ha någon bil. Hu mycket pengar har inte jag förlorat på den där bilen nu?
Fast det är iaf min lilla älsklling   :)

Appropå ljud så brölar min tvättmaskin på jobbet också.. ungefär så pass mycket att man inte kan vara i rummet. Va ganska kul när jag ringde till chefen och försökte låta som den.. brööööööl. Men imorogn blir den fixad iaf. Skönt det.

Även fast jag just har lagt ut en massa pengar på bilen känner jag att humöret är på topp. känner för att göra massa saker. kanske ska ta och diska? Eller dammsuga. Är ju en del sand från kattlådan och utifrån just nu..Eller så gör jag inget och äter lite och kollar på tv. hmm. tror det sista vinner...

torsdag

Publicerad 2009-01-22 11:54:52 i Allmänt

Nu är bilen inlämnad och är väl klar vid 4.. får ta en liten promenad  sen och hämta den. Hoppas att det inte går på så mycket. Har ju inga pengar kvar nu :( men lön i morgon som sagt!!! Hämtade ut syrrans bil också som har varit där i flera veckor. Gick ju på en del pengar det där.. men nu är den "frisk" och kan säljas.. Fast det vill inte jag..

Igår va jag hemma hos malin och hade mysdag/kväll.. vi va förbi hos hennes syster och träffade lilla sigge. Som har blivit så stor. och sen gick vi en liten runda på stan och tittade på allt som vi inte kan köpa...;) Hittade ett par underbara skor som jag verkligen ville ha.. men men.    Sen blev det tv tittande.. top model och lite av made in sweden.. 
Nu ska jag ta och äta frukost!

 

Baume corps

Publicerad 2009-01-20 19:57:34 i Allmänt

Håller på och lagar mat just nu med syrran. Blir inget avancerat bara pasta med sås.. och sen massaor med bullar och glass..Blev lite sant kanske.. men nu hinner man precis klart med maten till top model börjar :)

Idag har jag hämtat ut ett paket på posten från bellme. Hade beställt ett body lotion från biotherm. Får se om det är bra...Ska lukta lite aprikos och det är ju alltid gott :)

ändring

Publicerad 2009-01-18 13:48:09 i Allmänt

Har försökt att göra om i bloggen men jag har inget tålamod så nu får det se ut så här i ett tag tills jag orkar fixa det.
Eller tills mamma skaffat photoshop :D

evo på rad

Publicerad 2009-01-17 13:51:16 i Allmänt

Följde med syrran och jocke till sthlm igår för att hämta ett baksäte till evon.
Förra året köpte hon en katt från katthemmet, han blev lite skraj i bilen och kissade i buren, som var i textil typ. Så nu var hon tvungen att köpa ett nytt, eller ett nytt begagnat ;)  Killen som sålde sätet hade i bilen i ett helt otroligt garage. Hans evo är ju ett monsterbygge och så delade han det med många fler.. evos på rad alltså.
De river ju hela bilen (inredning, lackar om bilen osv) på hösten för att börja om ett nytt projekt som är klart till våren när mässorna börjar.
 vi stod bara och gapade när vi kom in.. en hel vägg med priser och utmärkelser..!  En syn man sällan ser. Nu måste man ju åka och kolla på elmia i vår och se slutresultatet..  Väldigt trevliga killar va det iaf. :)

Följde ju med syrran till stallet i tordags när hon hoppade.. gick jättebra för henne :)
men själv höll man på att frysa ihjäl. :( 

Idag är det tvättstuga som gäller.. och städa lite kanske.. om jag orkar



uttråkad

Publicerad 2009-01-15 17:30:40 i Allmänt

Har väldigt tråkigt just nu.. ska egentligen till stallet med syrran nu, men det verkar inte som om det blir något. Måste åka till praktiken idag också, har en del papper att faxa till mina chefer.
Har varit lite lat (igen) och inte orkat packa ner julpyntet än.. men idag tog jag tag i det. Sorterade ut en del saker jag inte använder också. Lilla Wednesday var ju i himmelriket med glitter och små julgranskulor, hon snodde hela tiden dem. Får väl ta en titt under sängen sen innan jag bär ner kartongerna.
Försöker fundera ut något att äta också, men har ingen ork att resa mig ur soffan just nu. hmm...

nu ringer syrran och säger att hon hämtar upp mig.. måste göra iordning mig för stallet då...!

tacos

Publicerad 2009-01-14 19:44:36 i Allmänt

Är så himla mätt just nu. har precis ätit tacos:) alltid lika gott. Men jag åt som vanligt en för mycket...

igår firade vi mamma som fyllde år och åt lite tårta.. massa onyttigheter blev det denna vecka.. köpte en chips påse idag också för va så hungrig.. inte bra.. men till helgen tänkte syrran och jag börja träna iaf. är fortfarande inte helt frisk så det är nog bra att vänta några dagar till..
va en sväng till sthlm idag också.. hämtade mammas mobil på media markt som har blivit lagad.
körde volvon dit.. vilken mysig bil det är.. så tyst och mjuk.. när vi får evon tillbaka kommer jag att bli döv..den låter så fruktansvärt mycket.
Blir nog en vända till sthlm igen denna vecka.. ska följa med syrran och hämta ett nytt baksäte till evon. men det är ju bara kul att komma bort lite och göra annat :)
känner för att gå på bio nu.. massa filmer jag vill se.. men tror att jag ska vänta till löning kanske..tror inte att jag har så mycket pengar kvar nu efter jul och mammas födelsedag.


jag på julbordet

dagen

Publicerad 2009-01-12 12:34:33 i Allmänt

idag ska jag plocka ner julpyntet, eftersom jag inte hann igår. sen måste jag betala räkningar och beställa tid till bilen för att byta bromsbeläggen. Ska möta syrran senare och åka in till nyköping för att lämna hennes bil hos plåtslagaren. jag krocka ju den med ett rådjur så nu ser den lite ledsen ut :( och sen hämta hyrbilen vi ska ha i 2 veckor.. en volvo s40 blev det.. blir väl kul det..hmm...

va helt slut efter jobbet idag så jag la mig i badkaret en stund.. så himla skönt.. min nya lägenhet har som tur är också ett badkar. :)

annars händer inte så mycket idag. ska åka och jobba ikväll och sen se på csi new york.

skins

Publicerad 2009-01-11 21:20:22 i Allmänt

Hade totalt glömt bort det programet. och missade då alltså avsnitt 1 förra veckan. hoppas att inte allför mycket har hänt... för er som inte sett den serien så är den ganska sevärd.. helt sjuk, men sevärd..

idag har jag inte gjort så mycket. fixat med papper, försäkringspapper och sånt... tänkte plocka ner allt julpynt idag också. är riktigt trött på det nu.. nu vill jag bara ha vår och sommar!! och tiden går ju så fort till sommaren så snart ligger man på stranden och slappar :)

Bild från i sommras i Kalmar

bättringsvägen

Publicerad 2009-01-10 17:00:21 i Allmänt

Äntligen helg och ledighet. underbart.. behöver verkligen bara ta det lugnt nu, så att inte jag blir värre igen.. så idag pysslar jag lite, diskar och sen tv på kvällen. Kan ju inte bli bättre... om man bortser från diska då, för det hatar jag. Det gäller ju att ta disken på en gång när man har ätit men det funkar inte för mig, är nog lite lat ;) Vill ha en diskmaskin eller någon som diskar åt en :)

Funderar på att sno lilla wednesday sen när jag flyttar, hon är ju bara för söt.. blir ju så ensamt annars. Får se om  mamma går med på det bara

    

nässprayen

Publicerad 2009-01-09 10:57:22 i Allmänt

Sitter och dricker te i soffan nu. Kom precis hem från jobbet och är helt slut. Skulle nog inte ha jobbat idag :(
Har iaf lite sovmorgon imorgon och sen ledig på söndag. Hoppas på att jag är bättre nästa vecka..men nu känns det som om jag är sämre än igår.. Testade den nya nässprayen från otrivin, den som stoppar rinnande näsa och nästäppa. den funkar inte på nästäppa tycker jag, där det enda som gäller är menthol, men på rinnande..ojojoj.. är så torr i näsan att det är skrämmande.. känns som om nån har stoppat upp bomullstussar. kan liksom inte andas riktigt... har böjat blöda också.. misstänker att det beror på sparyen.. så jag ska nog ta det lungt med den ett tag nu om jag vill återfå normal "rinning" eller nåt. Fast man måste ju testa dessa nya saker, men kanske inte överdosera som jag antagligen gjort då. Men vem följer anvisningarna med att bara ta tre gånger om dagen i högst tio dar? jag tar säket 10 -12 om dan med menthol och det har aldrig hänt något. Fast det där med tio dar ska man inte leka med. Använde säkert sprayen i ca 3 veckor och hade sedan konstant nästäppa i nästan 2 månader. va inge vidare kul.
    har fått tillbaka min röst nu också så det är ju prima :)
Kul inlägg om nässpray :P

Idag blir det till att kolla på let´s dance. orkar nog inte med så mycket mer..tjoho...

Vem är Sara?

Publicerad 2009-01-08 13:18:29 i Allmänt

Är riktigt uttråkad idag tror jag :)



Allmänt

Namn: Sara
Tatueringar: Nej, men kanske nån gång
Längd: 159 cm
Skostorlek: 38
Hårfärg: Mörkbrun

Ögonfärg: Gröna men skiftar i brunt
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja jag skulle vilja bo på landet eller på en varm plats

Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Hmm, en del säger det
Vilket shampoo använder du: Just nu Gliss
Vilken parfym använder du: Alltid Ralph Lauren, Ralph
Vad är du rädd för: En hel del
Gillar du att tvätta: Nej, men är ett måste
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja, Det är jätte kul


Senaste

Film du hyrde: Awake tror jag den hette. Väldigt bra
Film du köpte: Kung fu panda
Låten du lyssnade på: Audioslave - Gasoline
Låten du hade på hjärnan: Bä Bä vita lamm ;)
Låten du laddade ner: Blandmusik att springa till
Personen du ringde: Malin
TV program du tittade på: Two & half men
Personen du tänkte på: Syrran


Favorit

Mat: Tacos funkar alltid
Låt: Finns för många
Sak att göra: Umgås med vännerna eller bara ha en lugn filmkväll
Sport: Fitness m.m
Dryck: Just nu finns bara te, men annars funkar det mesta
Kläder: Myspys kläder
Film: Har många favoriter

Bil: Koeningsegg är väldigt fina


Antal

Gånger du varit kär: 1
Gånger ditt hjärta brustit: Aldrig hänt
Hjärtan brustit på grund av dig: Tror inte det har hänt nej
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 2-3 gånger
Ärr du har på kroppen: Har en del. Ett på knät, flera stycken på armarna osv


Senaste
Bok du läste: Ljudet av ditt hjärta
Personen du fick mail av: Min chef
Personen du fick brev av: Får aldrig brev, men mormor och morfar kanske
Personen du fick sms av: Veronica

Gången hela din familj åt middag tillsammans: I fredags


Övrigt
Vad har du gjort idag: Är sjuk så det händer inget kul idag :(
Var det kul: Nej det är inge vidare kul
Hur tidigt stiger du upp: Det är olika 5 eller halv 7
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: Sova

Är du seriös: Jodå, oftast
Vad är du allergisk mot: Inget, vad jag vet
Var har du ont: I ryggen
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: Mot en vägg. Räknas det?
Favorit serie: För många. Tillbringar mycket tid framför tvn


Annat
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Japp, funkar på allt
Är du glad nu: nej, är sjuk
Var du glad igår: Nej
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Nepp
Vad dansar du till: Musiken på krogen eller någon rockig låt här hemma
Stockholm är: En trevlig stad att shoppa i
Göteborg är: En vacker stad sägs det
Kan du sjunga: Njae, till singstar
Mer värt än guld: Lycka
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land jag helst vill besöka: Australien
Ska bli skoj: Att flytta, hoppas jag
Ska inte bli skoj: Att bli ensam :(
Sparar till: En tv och soffa
Väntar på: Sommaren
Pålägg som gäller: Tomat med peppar
Dagens dryck: En massa te

7/1

Publicerad 2009-01-07 23:45:41 i Allmänt

Har roat mig med att skriva inköpslista till ikea idag för att fördriva tiden lite. Blev en hel del. ;) får se vad plånboken säger sen när man far dit. Annars får man väl ta lite då och då.

Jobbigt att vara sjuk. vill bara bli frisk nu och jobba igen, börjar bli rastlös. fast det är ju underbart att få sova länge på morgonen :)

Skulle ha lämnat in bilen idag för att byta bromsbelägg men fick ringa återbud, hoppas på att de har tid nästa vecka. för jag behöver verkligen byta snart. mina bromsar är väldigt dåliga..får se hur mycket det kommer att kosta. är en del saker som behöver åtgärdas på bilen.. som min ac som bara funkar när den själv vill, alltså inte när det är 13 minus ute..Tur att jag har min vämedyna annars skulle jag frysa ihjäl..


Längtar till sommaren nu. underbara tider :)


filmkväll

Publicerad 2009-01-05 23:04:54 i Allmänt

Kom på att jag är ledig imorgon, är ju röd dag :) kan det bli bättre lr? älskar att vara ledig och få sova länge, eller tills grannarna väcker en.

Har bott framför tvn idag, inte orkat gå ur soffan många gånger sen jag kom hem från jobbet. Det är det bästa med att vara sjuk, bara slappa och inte få dåligt samvete över allt jag skulle ha gjort idag, som att diska och städa. Det får bli imorgon istället.



Kolla vilka fina skor jag hittade idag på asos. Vill verkligen ha dem, precis min stil :)   

minus

Publicerad 2009-01-05 10:28:11 i Allmänt

Shit vad kallt det är ute dag, 15 minus stod det i bilen. Den ville knappt starta i morse och jag förstår den.. ville också ligga kvar i min säng. Känner mig ju inte heller så frisk. En förkylning är verkligen på g nu. :(   Jag som aldrig blir sjuk. Bara att proppa i sig en massa c vitamin och vitaminer och dricka mängder med te.

Städdag idag också. Är besiktning på onsdag av lägenheten så då måste den ju vara fin. Sorterade ut filmer igår också, har en hel del märkte jag. Tänker nog slänga ut nästan alla VHS:er för dem tittar jag aldrig på, har inte en VHS spelare för den delen heller. Köper antagligen kassetterna på dvd istället, tar ju mindre plats också. :)
Borde gå igenom mina böcker också, har för många där också.. eller så tar jag bara och ställer ut de flesta i förrådet så slipper man anstränga sig ;) Är mycket jag skulle behöva gå igenom och slänga innan flytten. men jag har ingen ork till det, iaf inte just nu...

 Min älskling    Börjar bli en del flyttkartonger nu

Mysdag

Publicerad 2009-01-04 13:03:53 i Allmänt

Vaknade för ett tag sen snuvig och ont i halsen :( vill verkligen inte bli sjuk just nu.. Ska ju träna idag också, får se om det blir något med det. Ska nog bara ta en mysdag och krypa upp i soffan och titta på tv och dricka te..    

Va ute med syrran igår och sladda med evon.. skitkul!! Det måste vara det enda positiva med snön.. att det blir så halt att man kan leka :)  

Kom på att jag måste jobba idag dock.. blä.. vill inte gå utanför dörren idag ju..men men.

Funderar på om vi ska ta ner granen idag också. den står och vickar just nu för lilla Wednesday leker under den. Vi har redan flyttat upp kulorna och glittret flera våningar för att hon snodde allt.. 
Hon har vält den två gånger så att stammen är knäckt och flera grenar bara hänger.. bara att kasta alltså.. typiskt.. bara haft den i två år..Men vill man ha katt så får man väl stå ut..


Pugsley har bosatt sig under granen.     

kvällen

Publicerad 2009-01-03 16:29:57 i Allmänt

Blev ingen träning idag. Vi gick en promenad istället, en kort en.. va väldigt kallt ute och blåsigt. Men imorgon tänkte vi gå till gymmet, är ju öppet till 22 tror jag. Har tvättstuga idag också. jobbigt med allt spring i trappen tycker jag. önskar att det va en tvättmaskin i badrummet. Min nyalägenhet har ju tvättstugan i grannhuset, som ligger en bit bort. kommer bli underbart att släppa all tvätt dit....


Syrran "biter" mig

Snöig lördag

Publicerad 2009-01-03 12:13:21 i Allmänt

Jag har alltid velat ha en blogg, men aldrig orkat fixa en. Vill skriva varje dag i den men vi får se om det blir så ;)

Nu är det nytt år och nya tag som gäller. Har köpt ett träninigskort så nu är det dags att röra på sig. Ska faktiskt bli jätte kul att börja träna igen.. slutade ju i sommras när kortet gick ut och har varit för lat att fixa ett nytt. Men nu har jag syrran med mig också, så vi kan pusha varandra. Eller jag pusha henne ;)

Nu kommer tiden att gå fort till våren och när jag fyller år. Ska bli så kul så.. Ska ju flytta till en egen lägenhet då också så det får bli en kombinerad födelsedagsfest/inflyttningsfest. Hoppas på att jag har hunnit måla om lägenheten till dess. Annars kan man ju ha festen lite senare kanske...Vill ju att alla ska kunna komma också. Men det är svårt när alla jobbar olika skift, vi får se om det går att lösa på något sätt.

Och nu har snön kommit. för sent. ville ju ha snö över julen och nyår, men nej :( Nu kommer jobbet bli så himla skitigt också. Gillar det inte alls. Fast fint är det ute nu när man kikar ut genom fönstret. kanske ska ta en sväng med pulkan? om jag har den kvar vill säga, vilket jag misstänker att jag inte har.

Nu är det dags att äta frukost igen och ringa och väcka syrran

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela