Sara

17 oktober

Publicerad 2011-10-17 21:02:51 i Allmänt

Nu va det ett tag sen jag skrev igen. Händer ju inte så jätte mycket att skriva om heller så det beror väl på det ;) 

Men i helgen som var va jag och Tobbe på den nyöppnade bion. Vi såg de tre musketörerna. Den var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Hade ju fått lite dålig kritik osv. Va iaf väldigt fint och fräscht där inne. Och det var supersköna stolar också :) Va tyvärr inte i salong 1 där den stora duken ska vara. Det får bli nästa gång. Kanske till breaking dawn.

Nu är det verkligen inte lång tid kvar tills vi åker. Kommer gå så himla fort nu till fredagen. Dags att börja tvätta och packa nu..Gud vad skönt det ska bli att komma till värmen. Kollade nyss och det är ca 27 grader :) Precis lagom alltså.

Dags att se på 2 1/2 men nu!!


Vårt hotell Sheraton Salobre



 

Måndagen den 10 oktober

Publicerad 2011-10-10 19:10:09 i Allmänt

Lite bilder från i helgen.   
Monsterkatten..Haha
Morotskaka, jätte god :)







Snodde mammas surrroundsystem :) Men hon har fått låna min stereo så nu är båda nöjda. Jag måste bara fixa så att det går att koppla den till datorn.

Hästens

Publicerad 2011-10-07 20:57:41 i Allmänt

Min syster och hennes sambo är på jakt efter en ny säng. Inne på sova.se hittade de denna. Då undrar man på en gång:
Vad säger banken om ett lån på denna?? Vilka köper en sån dyr säng?? Är den verkligen bättre än andra sängar?? Frågorna är många...



Apropå Hästens så följde jag med syster till stallet idag. Himla mysigt :) Hon red en häst som heter Olympic som är så fin. Jätte kelig kille som älskade att bli ompysslad. Precis en sådan häst borde hon köpa. :)

Tvångstankar??

Publicerad 2011-10-03 19:40:42 i Allmänt

Idag när jag skulle åka iväg till jobbet kom jag på mig själv att gå tillbaka till köket tre gånger för att kolla att spisen verkligen var avstängd. Jag gick t.o.m ut genom dörren och låste, men blev alltså osäker och gick in igen. Tre gånger!! När jag nu kom hem satte jag mig ner och tänkte igenom vad jag mer måste dubbelkolla och känna efter på. Här är några saker jag kom på..

# Kollar att ytterdörren verkligen är låst sisådär 5 gånger innan jag lägger mig. Den kan ju vara öppen efter 4e kollen..

# Spisen som sagt. Kollar även den ett antal gånger. Dock bara när jag ska ut. Kollar den även fast jag inte använt den på ett par dagar..

# Måste alltid dra ut sladden till brödrosten efter jag har använt den. Har fått för mig att det kan börja brinna annars.

# Alla lampor måste vara släckta när jag lämnar lägenheten, även fast det bara är att gå ut med soporna eller till tvättstugan. Detta beror inte på att dra ner på elkostnaden utan även här handlar det om att jag har fått för mig att det kan börja brinna. Det är t.o.m så illa att jag aldrig har adventljusstakar/stjärnor tända när jag inte är hemma. För de kan ju börja brinna...

# Måste alltid göra rent badkaret innan jag kan duscha. Det är nog ganska rent, men aldrig rent nog kanske??


# Väckarklockan... Här är jag nog värst. Jag kan hålla på i flera minuter och kolla att klockan verkligen är ställd. Även fast jag egentligen såg det första gången.

Tror nog att det finns fler konstiga saker jag har för mig, men det är allt jag kommer på nu. Tror ärligt talat att det bara blir värre och värre. För jag var inte så här knäpp förr vad jag minns iaf..

Någon som känner igen sig på något?? :)


Kängor

Publicerad 2011-10-02 20:02:34 i Allmänt

Köpte dessa vinterkängor inne på Hööks idag. Väldigt varma och mysiga, så i dessa lär jag inte frysa i vinter. Är vattentäta (alltså längst ner) så man kan plaska runt i snön osv..:) 489kr gick dem på, vilket jag tycker va billigt och bra..
Nu ska jag se på sommarspelen. Kul att få skratta lite ;)

Håret, what to do?

Publicerad 2011-10-01 14:27:53 i Allmänt

Idag hatar jag allt. Särskilt mitt dumma hår. Är så trött på det. Funderade allvarligt på att bara ta en sax och klippa av det!!! Men jag vet att jag kommer att ångra det sen. Skulle vilja göra en frisyr till ikväll för en gångs skull, men jag är kass på uppsättning av hår :(

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela