Sara

Särskrivningar

Publicerad 2012-03-31 14:49:32 i Allmänt

Har märkt att jag blivit väldigt dålig på att stava rätt här i bloggen. Kan skylla lite på att jag ofta bloggar från mobilen och den gärna gör särskrivningar. Ska försöka bättra mig :) Ibland ser jag inte mina egna misstag jag gör, däremot ser jag när alla andra gör det. ;) Konstigt det där..
Någon som känner igen sig? Har ni också blivit sämre på att stava rätt?

Stövlar

Publicerad 2012-03-31 14:44:27 i Allmänt

Lite impulsköp på Hööks igår. Blev ett par nya ridstövlar. Fick också av mamma och syster ridbyxor och ridhjälm :) Supergulliga!!  Eftersom man är lite kort i rocken så måste jag ha juniorridstövlar. Annars kan jag inte böja på knäna. Dessa sitter perfekt och är jättesköna på också, lätta och smidiga. Med fina detaljer, snörningen :)
Bild på stövlarna:

Natti natti gott folk

Publicerad 2012-03-30 21:37:19 i Allmänt

Värmen har nu höjts Ca 2 grader, och det gör ju en väldig skillnad. Behöver inte sova med filt eller ha raggsockor på.. Dags att natta nu, är super trött.


Lillskruttan under täcket idag. Så söt :)

30 mars

Publicerad 2012-03-30 12:30:31 i Allmänt

Mars månad är snart över, och underbara april är på gång ;) är ju en så vacker månad med allt som slår ut/blommar.

Fryser något så grymt hemma just nu. Katten bor under täcket och rör sig bara till matskålen/toan. Termometern visar underbara 16 grader. Kan lova er att det inte är mysigt att gå på golvet :( ska nog iväg och köpa ett par gosiga tofflor snart.

Ostindia

Publicerad 2012-03-28 20:59:48 i Allmänt

Har ett tag nu letat efter en fin kaffeservis. Hittade en jättefin på iittala outlet på Rörstrands museum i somras. Tror att det var denna nedan. Dum som man är skrev man inte ner namnet :(
Ostindia heter iaf denna

Testar

Publicerad 2012-03-22 17:44:58 i Allmänt

Provade mina gamla ridkläder som legat ett bra tag nu, typ sen hösten 05.. Behöver köpa en ny ridhjälm om jag ska börja igen. Det är det viktigaste. Mina ridstövlar är verkligen inte av det nyaste laget, klumpiga och jättetunga. Så där behöver det också köpas in nya. Och ridbyxorna också, väldigt obekväma sömmar :( nej detta blir nog väldigt dyrt. Ska vi chansa på typ 2000 kr.. Suck

Top gear live

Publicerad 2012-03-21 20:23:46 i Allmänt

Va ju i helgen som var på Top Gear Live i Globen. Va jättekul att se med roliga stunts och sånt. Vi hade backstage biljetter och fick efter showen gå och ta kort på alla bilar som varit med. Och vilka bilar sen!!! Gud vad jag skulle vilja ha en Mustang, Maserati, Aston Martin eller min favorit Koenigsegg :)
På bilderna: 1.Koenigsegg 2. Mustang 3 . Aston Martin

Träningskortet

Publicerad 2012-03-20 14:23:39 i Allmänt

Kunde ha sett värre ut. Är faktiskt ganska nöjd med bilden. Lite mörk bara. Står på pappret att man alltid ska ha på sig det medan man tränar, jobbigt att ha det runt halsen ju :( får se om de andra verkligen har så imorgon. För då blir det träning!!
Nu måste jag upp under täcket, det är så kallt här hemma, så jag bär runt på det. Ska kolla termometern sen.
Nu blir det mat! Och sen stallet, där jag får frysa ännu mer :(

Nike

Publicerad 2012-03-16 20:51:40 i Allmänt

Har äntligen varit duktig och skaffat ett träningskort nu :) Kommer hem i brevlådan nästa vecka. Använde friskvårdsbidraget från Praktikertjänst, och behöver inte betala ett dugg. :) Och tydligen så är det ett kort med bild också. Om jag hde vetat det skulle jag nog gjort iordning mig lite. Om jag kommer ihåg så lägger jag upp en bild här då när det kommer.
Köpte iaf dessa fina skor på lagerrensningen på Intersport igår. 450 kr gick de på, värsta klippet ju. Mina skor jag hade innan och träna i var löparskor och dem började jag använda till att gå i alla trappor istället. Behöver ju bra skor då med stötdämpning. Men jag har varit och provat ut jobbskor på kontoret och de är nu beställda. Från Reebok kommer dem och de va supersköna.

Va så himla sugen på att köpa en matchande vattenflaska till dessa, men jag har ju redan två här hemma så då är det ju lite onödigt..fast den kostade ju bara 90 kr...



Apropå skor så skulle jag vilja ha dessa löparskor från reebok:



Nu blev det lite väl mycket om träningssaker i detta inlägg ;)

Let´s party!

Publicerad 2012-03-16 20:38:42 i Allmänt

Här kommer då bilderna, bättre sent än aldrig..;) Tråkigt nog blev en del bilder väldigt suddiga. Måste lära mig att ta kort med den andra kameran iställt. Hade iaf sjukt kul den kvällen :) Tack allesammans!!!






























12 mars

Publicerad 2012-03-12 14:57:01 i Allmänt

Helgen är nu över och jag är helt slut! Sov länge nu på morgonen, för konstigt nog så vakna jag tidigt igår :(
Vill tacka alla goa vänner igen för de fina presenterna!! Hoppas ni hade lika trevligt som jag. Har en hel del smörgåstårta över ;) Skulle kanske ha gjort en mindre vegetarisk..
Ska lägga upp lite bilder här senare tänkte jag.


Top gear live närmar sig och jag hoppas på att få se en sån här söting där..Ska bli så kul!!!!
Bugatti (ca 11.000 000kr)

Picture

Publicerad 2012-03-09 12:31:13 i Allmänt

åh gud, hade glömt bort att jag hade detta kort. Är ifrån nyårsafton. Lekte lite med syrran ipad. Sjukt rolig sak!
Så denna bjuder jag på!
Har en del bilder som ligger på syrrans kamera som jag ska försöka komma ihåg att lägga över på min dator hade jag tänkt. Alltid kul med lite bilder ju..

9 mars

Publicerad 2012-03-09 12:27:28 i Allmänt

Då kör vi igång.
Idag står tvättning, göra grunden till smörgåstårtorna, efterrätter, sy om min klänning, hämta saker hos mamma, byta och fixa saker här hemma, diska m.m på schemat. Fullt upp alltså.

Wennie ville också vara med på kort ;) Fast det är lite svårt att se henne kanske. Hårtussen längst ner till höger är hon iaf..

7 mars

Publicerad 2012-03-07 20:40:07 i Allmänt

Sötaste katten som finns :)

Även fast jag igår möttes av flera små olyckor när jag kom hem. Tur att mattan i stora rummet är lätt att tvätta. Hade inte gått lika bra om det var ryamattan..

Annars så skriver jag matlusten på vad som ska handlas till smörgåstårtorna imorgon.
Och idag har man varit hemma "sjuk". Har ont i min tå igen och nu är den infekterad och svullen :( har inte fått på mig några skor och knappt strumpor heller. Allt gör ju ont..

Just nu väntar jag på att grey's anatomy ska börja vid nio. Sen blir det sängen.

4 mars

Publicerad 2012-03-04 13:13:03 i Allmänt




För det är min dag idag!! Woohoo!!

Lägger kanske upp några bilder senare idag, för nu måste jag skutta in i duschen!!

Singapore

Publicerad 2012-03-02 21:33:57 i Allmänt

Hur coolt är inte detta hotell??!!
Det heter Marina Bay Sands Sky Park och finns i Singapore. Högst upp är alltså poolen med en slående utsikt över Marina Bay. Snacka om läskig infinity känsla i den poolen ;)






2 mars

Publicerad 2012-03-02 08:06:01 i Allmänt

Fredag! Yes :) Vad vi har längtat efter helgen. Veckorna bara flyger fram ju.
Ska beställa tårta idag till min födelsedag. Och självklart blir det min favorit - Pärontårta!! :) Undrar om det går att ringa till Birgers så här tidigt?? Hmm, värt att testa iaf. Annars får jag väl ringa efter lunch.

Bara för att jag tjatade om sanden igår som jag ville ha bort så har de börjat ta bort den nu, märkte det imorse :) Tänka sig, man kanske ska önska dig mer saker här i bloggen.. Haha

1 mars

Publicerad 2012-03-01 20:27:49 i Allmänt

Känns väldigt skönt att skriva dagens datum. Nu är det äntligen mars och våren är på väg. Har redan sett en massa små blommor komma upp ur rabatterna. 🌷 Egentligen är nog våren min favorit årstid, när träden blir gröna och allt som blommar. Sen kan det nog bero på att det är så nära till sommaren också. :)

Hoppas att de tar bort sanden snart! Så man kan cykla bättre. Och slippa stenskott på bilen. Och i år ska jag verkligen använda mina easy tone skor. Ska ta dem (nästan) överallt, kan ju inte ha dem liggandes här hemma bara. Skärpning!

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela