Sara

lördag 30 juli

Publicerad 2011-07-30 12:36:10 i Allmänt

Nu har jag äntligen fattat att jag har semester :) Är väldigt skönt att ta en lång sovmorgon och slippa tänka på att gå lägga sig tidigt..
Igår tvättade jag och mamma hennes bil och dammsög även den. Efter det va man ju helt slut, men jag hade bjudit hem Sophia och Tobbe och mamma då på mat, så det var bara att sätta igång med den. Hade iaf en mysig kväll med dem :)

Idag blir det Heron och bio :) Vet inte vilken film det blir än kanske baksmällan eller green lantern..
Nu ska jag äta och sen duscha.
Om ni inte har något för er kan ni ju åka till Nävekvarn idag. Är ju sjöslaget med väldigt bra musik :) Skulle lätt ha varit där om jag kunnat..

28 juli

Publicerad 2011-07-28 12:26:37 i Allmänt

Andra semesterdagen idag. Försökte gå upp lite tidigare så att jag inte förlorar hela dagen på att sova ;)
Igår umgicks jag med Malin Ö :). Hon följde med mig och handlade kattmat, kattsand, bajspåsar, kattleksak och klösbräda. Nu har jag ett lager här hemma som räcker i flera månader :) Sen gjorde vi en supergod sallad, va ju så himla varmt igår så det passade bra då.

Idag blir det fika med Millis :) Om min mobil vill svara på sms:et hon skickde vill säga.. Har försökt i evigheter nu. dumma telefon. Den visar att den har mottagning men ändå funkar det inte. Har testat att starta om den för det brukar lösa alla problem men icke :( Jag får nog helt enkelt gå ut och testa.

Nu är det dags att äta och duscha..

SEMESTER!!!!

Publicerad 2011-07-26 17:33:05 i Allmänt

Då har man nu semester :) Har tillbringat dagen till ära i soffan sovandes till och från. Var helt slut och har nog nu sovit för flera dagar..haha :) Måste få mig lite mat nu känner jag, hara bara ätit chips än så länge.. har iaf betalat räkningarna för denna månad, fattar inte hur det kunde blir så mycket dock. Får dra in på något.. typ cdon eller h&m kanske..

Titta vad söta Linnie hade köpt till mig för att jag vaktade hennes katter. Ska bli kul att testa cocktailarna sen :)


tass tass

Publicerad 2011-07-24 22:16:54 i Allmänt

Nu har jag min egen lilla tassimo här hemma :) Köpte en i vit, men det fanns en hel del färger att välja på. Har testat den och den funka bara bra. Vi va även en sväng på IKEA, där köpte jag en ljus matta till hallen. Men den ska jag bara ha framme när det kommer någon, haha :) Min katt smutsar bara ner den (spyr alltid på mattorna) så den ligger i förrådet nu..
Ska försöka sova nu men jag är jätte pigg. Semester om 2 dar bara!!!!! wohoo :)
Blir väl till att se en film, eller kanske läsa en bok så jag somnar.

Harry Potter

Publicerad 2011-07-23 14:01:12 i Allmänt

Igår va man då på den allra sista Harry Potter filmen. Känns lite konstigt att det inte blir någon mer film nu.. Filmen var helt okej, hade lite för höga förväntningar på den. Jag tror att man tycker den är bättre om man inte har läst boken.


Glömde ta bilder igår, men här har ni en iaf ;)



Innan det va jag ju hos veterinären med mammas katter. Julius har inte diabetes men han får nu istället ett specialfoder från veterinären. Han tycker inte om det och äter knappt något alls, så han lär nog gå ner i vikt..

Idag blir det mys med malin, lite spel och sånt :)

Villeroy & Boch

Publicerad 2011-07-21 15:30:01 i Allmänt

Ett underbart badkar från Villeroy & Boch. Älskar designen på detta. Ingen aning om vad det kostar men skulle gissa på en hel del. Önskar att jag hade ett stort fint badrum där jag kunde ställa det bara  :)
Himla snyggt med takfönstret också som man kan dra igen.
Kollade upp priset, för 44 000 så är det ditt :P kanske inte är något man köper i första hand... Men drömma kan man ju

 

21 juli

Publicerad 2011-07-21 12:46:53 i Allmänt

Saknar ibland mitt lockiga hår när jag hade det permanentat. Va så himla enkelt med allt då, behövde tvätta det typ en gång i veckan och det var alltid volym i det och fint fall.. Skulle aldrig göra om det men vem vill liksom inte ha fint lockigt hår ibland. Ska nog iaf göra det mörkare så man får lite glans i det, alltid något :)


för tre år sedan hemma hos fian

Saras dag

Publicerad 2011-07-19 13:37:53 i Allmänt

Just nu händer det inte så mycket, jag är hemma och vilar mitt huvud. Har slut på huvudvärkstabletter, så om någon vänlig själ känner för att komma med några kanske? Sophia????

Är uttråkad till max idag. Skulle egentlige träffa Malin, men vi sköt fram det till helgen istället och hoppas jag mår bra då.
H&m katalogen kom ju idag, så jag har redan klickat hem saker. humm humm. Blev en hel del, men det går ju att skicka tillbaka. :) Tycket det är så himla mysigt med höstkläderna. Känns som om det inte är långt kvar till hösten nu och jag har inte ens haft min semester än!

Jag har namnsdag idag förrsten!! Grattis till lilla mig!!! :)

Nej nu ska jag se vad som finns att äta här hemma och lägga mig och vila igen..

Headache

Publicerad 2011-07-17 20:55:39 i Allmänt

Ibland är man allt bra klantig! Slog huvudet i en liten hylla jag har på väggen i hallen idag. Så nu har jag en huvudvärk :( Börjde t o m blöda.. helt sjukt. Så ikväll har jag bara tagit det lugnt och ska snart sova..

Imorgon ska jag hem till Malin A och titta till hennes söta katter och hennes systers marsvin när hela familjen Andersson är i Tyskland. Sen på tisdag ska jag träffa Malin ö :) Och på fredag tänkte jag följa med mamma och hennes Julius till veterinären. Vi tror att han har diabetes, så vi får se hur det går då. Vi får hoppas på det bästa.

Nu ska jag ta en tablett och försöka somna..

 

11.07.13

Publicerad 2011-07-13 18:12:01 i Allmänt

Ekonomirådgivning stod på schemat idag. Totalt onödigt enligt mig. Men vi gick igenom mitt sparande och hon ville att jag skulle ha alla mina sparpengar på Swedbank, (har de på Nordea) vilket jag redan innan hade räknat ut. Men jag tänker inte byta, har mina pengar där av två väldigt bra anledningar. Sen ändrade vi så att jag blev en Ekenkund istället och får då billigare visakort och internetbanksavgifter m.m. Och sen självklart pensionen. Hon ansåg att det var dax att börja med det. humm humm. Så numera pensionssparar jag. Eftera allt detta tänkande somnade jag på soffan här hemma.. Och nu börjar magen tycka att det är dags för mat. Blir vegetarisk lasagne idag. Mums!!!
Känner även för att baka, men jag köpta tydligen inga ägg igår :( Får helt enkelt göra chokladbollar eller nåt.

Igår va jag ju med när syrran och Tobbe besiktigade huset de är intresserade av. Ett jättefint hus med potensial. En hel del behöver dock åtgärdas snartast, är fukt m.m. Hoppas verkligen att de får huset :) kan man se fram emot grillkvällar och mys framför öppna spisen..

Imorgon funderar jag på att ta en heldag och tvätta, vaxa och dammsuga bilen. Va ett bra tag sen nu..





Promenix

Publicerad 2011-07-12 12:45:07 i Allmänt

Bilder från idag när Malin och jag var ute och gick. Va en aning blåsigt så det blev lite kallt med shorts tyckte jag. Sem blev det fika hemma hos Malins föräldrar, rulltårta hur gott som helst :) Fick även träffa hennes supersöta katter som är där just nu. Så himla keliga och gosiga :) Nu ska jag äta något snabbt och göra mig klar för besiktningen. Sen ska jag bara slappa, är trött!!!



Gumption??

Publicerad 2011-07-11 21:44:28 i Allmänt

Idag har man varit i Norrköping med Virre, blev en halvdag med shopping. Köpte inte så jätte mycket, men det som följde med hem var ett par jeans (ljusa), en klänning, smycken och lite smink. Prova ut ett puder som såg bra ut i affären, men när jag kom hem såg det inte lika bra ut. Tur att det inte var dyrt (isadora) och att jag nästan aldrig använder det. Ska nog hålla mig till Face mineral foundation om jag ska ha något :)

Blev kanske lite väl exalterad över presentpappret inne på Lagerhaus..hehe, eller vad tycker du Virre? Fanns i så många fina sommarfärger och jag ville ha alla!! Dock så gick jag tomhänt därifrån, för jag orkade inte vänta på att kassörskan skulle dyka upp.
Blev också en vända till Media Markt, där jag krampaktigt höll fast i en tassimo maskin som jag absolut skulle ha. Kom sedan på att jag egentligen inte ha råd med en sån, och inte dricker jag kaffe så mycket heller, men de är ju för söta!!! Och sen är det extrapris där just nu.. vill ha!!!! 

Imorgon ska jag följa med på syrrans och hennes sambo på en besiktning av ett hus de är intresserade av. Ska bli kul att få se det igen, man lägger ju märke till så mycket fler saker då..

Nu ska jag ladda upp restan av bilderna på fujidirekt så jag kan framkalla dem!! :)

Jogersö

Publicerad 2011-07-07 19:46:30 i Allmänt

Var ute med Virre på Jogersö idag och solade. Underbart väder med strålande sol, kunde dock ha varit mer vind, blev ganska svettigt där efter ett tag ;) Man ville verkligen ta ett dopp, men jag som är en badkruka måste iaf ha 20 grader innan jag går i.
Jätte mysig dag med jordgubbar och muffins. Och sen vattenmelon för min del :) Hoppas på att det är fint väder nästa vecka också, men jag hörde något om att det skulle bli dåligt. :( Vi får hoppas att det inte stämmer, vill åka ut till femöre och sola där istället.


Saturday

Publicerad 2011-07-03 22:03:10 i Allmänt

Hade en jättetrevlig kväll med Malin igår. Vi började med lite cider hemma hos henne och gick sedan till Fazana och åt pizza. Va antagligen ingen AC därinne så vi kan lugnt säga att det var svettigt. Sedan att äta varm mat gjorde ju inte saken bättre. Efter det tog vi en svalkande promenix ner till hamnen och Hamnmagasinet. Planerna va från början att gå till Fik@ men det är ju semesterstängt :( Vi som hade sett fram emot våra strawberry daiquiri.. 
Här kommer lite bilder

På väg in till Nyköping

På Fazana
Malins pizza såg mycket godare ut än min
Vackra Malin i en helt underbar klänning
Haha, superglad :)

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela