Sara

Stress

Publicerad 2011-02-28 15:53:35 i Allmänt

Sitter här och läser om stress och försäker svara på en massa frågor. Har märkt att stress är något väldigt intressant och att det fanns mycket man inte visste. Har även märkt att jag blir mer och mer stressad över den här uppgiften. Lite av en ond cirkel det där. Men att försöka förstå varför man blir stressad och olika teorier osv är inte så lätt som jag trodde. Tar tillbaka det där med att resten av boken ser lättare ut som jag skrev tidigare. Bara en uppgift kvar så är det klart!!!!! Fast sen börjar vi ju med nästa del i boken som heter being ill - the impact of illness on quality of life.

Idag tänkte jag slå på stort och laga lasagne :D supergott ju!! och sen blir det tonvis med matlådor till lilla mig...
Ska även börja titta på vad jag ska göra för efterrätt till lördagen. Och om jag ska baka något till en fika kanske.. eller hinner jag det? känns som om jag är en tidsoptimist här... suck..
Något jag däremot borde göra är att frosta av frysen, märkte igår att lådorna liksom går trögt.. så det har nog gått ett tag nu sen sist..Borde egentligen också putsa fönstren för Wednesday sitter ju med nosen mot dem. Hur ska jag hinna med allt??? Någon som vill hjälpa? ;)

Nu ska jag läsa vidare i studien: Stressful academic situations: study on appraisal variables in adolescences...

Let´s go!!

Publicerad 2011-02-27 11:08:29 i Allmänt

Träningskortet är införskaffat, nu gäller det bara att komma iväg till själva gymmet också :) nu i veckan kommer det nog att bli tajt men jag hoppas att jag kan klämma in det. Måste ju ta tag i det här eller hur Sophia?


Såg lite på melodifestivalen igår, inga bidarg som jag gillade direkt. Men det var tråkigt att höra att The Ark inte ska spela igen...

Nu blir det frukost och sen ut till Nävekvarn och hjälpa mamma flytta möbler, för målaren kommer i veckan och tapetserar om i tre rum...


Mammas två sötnosar, Julius och Pugsley

to the sun

Publicerad 2011-02-25 21:55:49 i Allmänt

Håller just nu på att leta resa till hösten. Vi tror iaf att det blir på hösten, är ju som sagt sent ute här..
Blir antagligen Fuerteventura costa calma   :)



Annars så är det bara pluggning som står på schemat. Hela helgen typ. Eller i morgon ska jag hjälpa mamma flyttstäda... Nu är det dags att natta gott folk!!

Yesterday

Publicerad 2011-02-20 11:14:19 i Allmänt

Igår va Malin och jag uppe i Stockholm och såg Burlesque. Mysig film med en väldigt snygg Cam i :) Självklart blev det standard matstället också: Pizza Hut!!!! Så himla gott!!
Men som alltid när vi två är i farten så händer det något.. I 18 minus sprang vi upp och ner på alla våningsplan i parkeringshuset. Vi hade liksom glömt vart vi ställt bilen. På något sätt glömde vi hela tiden bort våning 2. Jag trodde för ett ögonblick att någon hade tagit den vilket inte hade varit så bra eftersom det inte va min bil utan min mammas audi... Och innan det fick vi rusa tillbaka till bion för Malin hade tappat bort sin plånbok, det roliga i det var när Malin säger: Det var tjejerna framför oss, jag vet att det var dem som tog den. De satt ju kvar efter vi gick när filmen var slut! Men den låg där under mugghållaren så fint så :)  Helt klart en sjuk kväll...

Nu ska jag äta lite godis..eller så borde jag kanske äta frukost.. Tvätta och handla mat står iaf på schemat idag! 


ekar tomt

Publicerad 2011-02-17 15:29:43 i Allmänt

Idag händer det grejer! Snart kommer möbeln jag pratade om hit. :)
Ett litet problem har uppståt bara, vet inte vart jag ska ställa cd spelaren nu :( Måste få upp en hylla nån stans....

Störtskön bild ju...;) kolla på Wednesday som tittar på den icke exiserande hyllan. Hyllan hon älskade att klättra i...

Alla hjärtans dag

Publicerad 2011-02-14 20:43:29 i Allmänt

Ingen har väl missat vilken dag det är idag?? Inte fick man några blommor här ;) men istället fick jag gelehjärtan av ett gammalt par i morse. Så himla söta! Det gjorde min dag iaf. :)

Nu är uppgift ett klar i folkhälsopsykologin. Skönt.. var väldigt svåra kapitel med mycket om beteenden och sånt. Är ju inte så bra på psykologi termerna och jag minns verkligen inget från skolan..Men nästa del i boken ser ut att bli mycket bättre iaf..

Nu börjar chuck igen sen blir det natta är så himla trött..






later later

Publicerad 2011-02-12 23:01:27 i Allmänt

Blev inte mycket pluggande idag, dels för att BlackBoard är nere och för att jag fastna hos syrran. Har Veronica Mars maraton :) Hur har jag missat den serien?..as bra ju..
Imorgon blir det till att städa lite, för på måndag kommer någon och underhållsbesiktar min lägenhet. Vill ju inte att han ska krypa runt i damm kanske. Sen ska jag anmäla mig för högskoleprovet också..  

nehe dax att natta tror jag...Men första leka med katten så att jag får sova något i natt och får en lång sovmorgon.

12/2-11

Publicerad 2011-02-12 16:39:11 i Allmänt

Idag har jag haft en fixardag här hemma. Bad pappa komma hit och sätta upp en del saker. Vi lagade även mitt matbord och slipade och oljade in det. Blev så fint så.. Det är det som är det bästa med att ha ett riktigt träbord, de blir som nya efter inoljning. :)

I veckan kommer antagligen en ny möblel till min lägenhet också, eller ny och ny.. jag hade den när jag växte upp och nu tänkte jag använda den igen. Tror att det kommer bli superfint sen... Och ta bort den fula ekhyllan (den vid sängen)...

Nu är det verkligen dags att äta lite..sen måste jag plugga också...

balklänning

Publicerad 2011-02-02 17:06:45 i Allmänt

Hjälpte min syster att rensa lite i sin garderob och hittade då hennes balklänning. Va ju bara tvungen att prova den! Den är tvådelad och jag vet inte om man ser färgen så bra på bilden men den är ljuslila, typ syrén. Den är så himla fin.. tänker tillbaka på min limegröna och undrar lite hur jag tänkte där? Fast jag hade ju egentligen beställt en jättefin klänning som skulle vara mörkröd men när den kom va den rosaskiftande :( Hur som helst min klänning kommer aldrig att användas igen, undrar om man kan färga den?

Hej hopp!

Publicerad 2011-02-02 12:45:34 i Allmänt

Får typ vårkänslor idag med sol och fåglar som kvittrar :) underbart

Har haft sjukt ont i huvudet i flera dagar men nu har det äntligen släp  toch jag ska läsa vidare i min Public health bok.

Blir till att tillbringa en del tid i Nyköping i helgen och hjälpa mamma flytta. Som tur är så har hon flyttfirma. Är ju sjukt jobbigt att bära allt, minns när jag flyttade för snart 2 år sedan och mamma, syrran, jag och Malin bar allt. hade så ont i kroppen då..:(

Nehe om ska ta och äta lite då..och ringa om friskvårdsbidrag :) Hoppas att jag får det.

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela