Sara

Stockholm

Publicerad 2012-07-29 12:30:33 i Allmänt


Igår va jag som titeln visar uppe i Stockholm med syster och Tobbe. Vi hann med Gröna lund, Nordiska museet, Naturhistoriska museet med film på Cosmonova och sen avslutade vi med Ikea. Va vääldigt mycket folk på grönan och jätte varmt också så vi stannade inte så länge. Borde helt klart inte ha åkt på en helg eller en dag när sommarkrysset va också.
Tror aldrig att jag har varit inne i Nordiska museet tidigare så det va kul att titta runt där. Fachinerades mest av den pampiga byggnaden och inte av utställningarna.
På Naturhistoriska såg vi som sagt på en film, the last reef, de har ju en sån cool duk där. Sen tyckte jag utställningen med foton på vilda djur va bäst. Bilder kommer här nere. Måste få tag på dessa nånstans, vill ha typ alla!!
På Ikea handlade jag bara skålar till min serie jag samlat på mig. Så nu har jag stora och små tallrikar och skålar. Nöjd :) kan säga att jag sov som en stock i natt iaf :)
















Sol :)

Publicerad 2012-07-25 10:15:32 i Allmänt

Underbart väder ute idag, så idag ska jag försöka vara ute hela dagen! :) Vet inte vad, men det visar sig.
Gäller ju att ta vara på dessa dagar, tror inte att det kommer att bli så många fler. Hösten kommer ju så fort nu.

Nu till helgen blir det kanske Gröna lund. Ska bli så kul, Va många år sedan jag var där. Som tur är så är systers sambo lika förtjust i att åka karuseller som jag så då har jag iaf någon att åka med! :)

Systers häst har ju varit lite dålig i några veckor och inte gått att rida. Lite nedsatt efter så långa resor. Stackarn. Idag ska hon iaf rida honom igen. För imorgon kommer sadelutprovaren med en massa sadlar. Och då kan han inte vara för pigg. Så vi får se hur det går idag. Han har ju rört på sig nästan varje dag i lina men det är inte riktigt samma sak.


Lilla Solen





24 juli

Publicerad 2012-07-24 11:56:54 i Allmänt

Som vanligt har bloggen blivit lidande, inte för att jag har gjort så mycket, utan bara för att jag inte orkat och inte har någon lust att skriva något. Vädret som har varit denna sommar suger ju... Har fantiserat om att resa bort till någon strand i Spanien eller Italien, men det har vi inte råd med just nu..
Men nu ser det ut som att det ska bli fint idag, imorgon och på torsdag :) Underbart!!! Och imorgon får man lön också, kan det bli bättre???


Har varit kass på att ta kort denna sommar, men några kan jag säkert gräva fram här.
Är inne på andra semesterveckan nu. Tiden går så fort!!! :( Min första semesterveckan ägnades åt att vara sjuk och sen hjälpa syster städa lägenhet. Nu är den äntligen helt klar och kontraktet skrivet. Och jag är ledig och frisk för den som vill hitta på något kul!! :)
 
Har varit ute i stallet nästan varje dag nu sen Solero kom. Är så mysigt och lugnt där ute :) Håller just nu på att lära mig longera honom. Är inte så lätt som man tror... Men han är otroligt snäll och lyhörd så det kommer nog att bli bra. :)


Lite bilder från juni och juli
Välkomstdrink hos jenn och Daniel
Hos jennifer och Daniel på nationaldagen
Mammas julius ligger och äter, så söt :)
Matpaus i Oskarshäll
Oskarshäll
Oskarshäll
Oskarshäll
Gammalt kort på mig haha :) typ 06
Carro och Robert


Syster i Gränna
Grännas polkagrisar
Massa gott inne i affären
Tobbe med motorsågen i högsta hugg


Solero

Publicerad 2012-07-06 20:45:21 i Allmänt

Har varit en händelserik vecka. :) I söndags åkte jag, syster och Minna ner till skåne för att titta på häst till Sophia. Hon provred två stycken, ett sto och en valack. Det blev valacken som fick ett nytt hem. Han heter Solero och är 11 år och kom hit till Sverige för ca 10 dagar sedan. En ganska stor kille på 167cm och är jättesöt och supersnäll att hantera. Vädligt mycket power i han så han är väääldigt pigg. Det tar antagligen ett par veckor innan han stressar av och blir sitt riktiga jag.
Här kommer lite bilder på honom.









Och i tisdags flyttade Sophia och Tobbe in i huset. Så då var det bara att packa upp allt i räser fart för hästen skulle ju komma dagen efter. Full rulle alltså. ;)
Är så himla mysigt att va i stallet, känner att jag verkligen har saknat det. Fast det är stor skillnad nu att bara vara i privatstallen typ, för där va man ju aldrig som ridskolelev..




Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela