Sara

Solero

Publicerad 2012-07-06 20:45:21 i Allmänt

Har varit en händelserik vecka. :) I söndags åkte jag, syster och Minna ner till skåne för att titta på häst till Sophia. Hon provred två stycken, ett sto och en valack. Det blev valacken som fick ett nytt hem. Han heter Solero och är 11 år och kom hit till Sverige för ca 10 dagar sedan. En ganska stor kille på 167cm och är jättesöt och supersnäll att hantera. Vädligt mycket power i han så han är väääldigt pigg. Det tar antagligen ett par veckor innan han stressar av och blir sitt riktiga jag.
Här kommer lite bilder på honom.









Och i tisdags flyttade Sophia och Tobbe in i huset. Så då var det bara att packa upp allt i räser fart för hästen skulle ju komma dagen efter. Full rulle alltså. ;)
Är så himla mysigt att va i stallet, känner att jag verkligen har saknat det. Fast det är stor skillnad nu att bara vara i privatstallen typ, för där va man ju aldrig som ridskolelev..




Kommentarer

Postat av: Millan

Publicerad 2012-07-09 13:45:21

Han ser jättefin ut! Vad kul att kunna hänga i stallet igen, förstår att du saknat det. Ser fram emot fler bilder på fina Solero och uppdateringar ifrån stallet =)

Postat av: Sara

Publicerad 2012-07-10 10:03:26

Ja det är ju så mysigt där, du måste ju hänga med ut nån gång! Kommer absolut att komma fler bilder på honom. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela