Sara

28 april

Publicerad 2012-04-28 14:47:18 i Allmänt

Försöker skriva allt jag skrev igår igen, men kommer inte ihåg allt..

Iaf så kommer bloggen bli lite lidande nu.. Och om ni inte orkar läsa om hur jag mår så bör ni inte läsa vidare..Jag behöver få skriva av mig om hur jag känner och tycker..
Jag vet att ni alla vill mitt bästa och försöker vara stöttande, men jag orkar inte höra fler; Det blir bättre, Det finns fler killar där ute eller du är värd någon bättre. Det hjälper inte.
Jag menar inget illa med det men låt mig bara få vara ledsen ett tag..

Är jobbigt att vara ensam som jag var igår och kommer att vara idag med. Man påminns hela tiden om honom. Som att han kommer aldrig äta frukost med mig igen, sitta här i soffan eller jag kommer aldrig vakna upp med honom bredvid mig igen. Och det gör ont.
Vi var inte tillsammans så länge men man fäster sig vid personen och gör upp planer som nu bara försvann.

Jag är en person som är väldigt duktig på att trycka ner mina känslor och bara köra på. Men det har helt enkelt hänt för mycket dåligt i mitt liv nu på kort tid, och jag orkar inte mer. Min mormor är dålig, och det har jag då bara tryckt ner nånstans och sen låtsas att allt är som vanligt.  
Så låt mig bara få vara ledsen.

Man slutar aldrig förvånas över hur barnsliga och elaka peroner kan vara. Hur kan man gå in och "Gilla" att någons förhållande är slut. Tror aldrig att jag har tagit så illa upp som jag gjorde då. Man väntar sig mer av anhöriga och vänner. Det känns som ett hån rakt i ansiktet. Och det gör mig jätteledsen..
Nu undrar jag varför jag har Facebook, när man bara får se saker man mår dåligt av där..

27 april

Publicerad 2012-04-27 19:32:21 i Allmänt

Blir så trött på bloggen. Nu försvann mitt inlägg jag skrev tidigare idag :( ville bara göra några ändringar och så försvinner allt. Aja.. Jag får väl skriva om det sen.

Känslor

Publicerad 2012-04-25 11:01:16 i Allmänt

Känner mig sårad och sviken. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden. Att jag aldrig träffat honom, att jag aldrig svarat på mejlet, att jag inte hade börjat lita på honom... Då hade allt varit så mycket enklare nu.
Varför får inte jag vara glad och lycklig?



Love can sometimes be magic. But magic can sometimes... just be an illusion.

21 april

Publicerad 2012-04-21 16:09:39 i Allmänt

Så himla kasst väder ju, vill ha sol och sommar.. NU!! Vill ut och cykla, ha picknickar, ut och springa, gå långa promenader utan att frysa. Sen vill jag även börja åka inlines. Lite inspiration från Millan där. Verkar ju så himla kul!! Har redan tittat ut ett par, sen blir det full fart framåt. Så se upp!!

Idag har jag farit runt i affärer med mammsen. Har äntligen köpt en ny klösbräda till lilla kissen :) Kommer hon bli så glad. Sen fick hon även en boll, som är som en klösbräda. Ganska stor alltså. Köpte även en billig jobbparfym på ö&b. Känns onödigt att använda mina dyra till det. Man vill ju ändå lukta någorlunda gott.

Ikväll blir det bio med mamma, syster och Tobbe. Vi ska se 21 jump street. Verkar vara en väldigt rolig film! :)
Men först ska jag hjälpa mamma sätta ihop en gungstol hon köpt på IKEA. Vi får se hur det går med det..





Skiiiiit

Publicerad 2012-04-17 19:30:05 i Allmänt

Går in på min blogg och ser att designen är helt sjuk. Försöker ändra det med att byta stilmall. Funkar ej, och nu är jag redigt sur!!!! Ska inte pilla på sånt jag inte kan.. När ska man lära sig??

MALIN!! HJÄLP!!!!

Just nu

Publicerad 2012-04-17 18:37:13 i Allmänt

Detta sysslar jag med just nu. Stora beslut måste tas. Imorgon ska jag kopiera och skriva ut cv och sen är det bara att vänta.. Eller först ska jag ju skicka in de också ;) kommer att bli ett himla åkande på intervjuer och tester eftersom det är ett par utbildningar. ( om man kommer så långt vill säga) På det sättet är högskolan enklare, de har ju redan all info, betyg och högskoleprovet. Men detta ska nog gå!

Fredagen den 13:e

Publicerad 2012-04-13 13:05:10 i Allmänt

Känns som om jag nyss skrev fredagen den 13.
Idag blir det fika med Malin. Ska bli mysigt att umgås lite. Har inte träffats på en månad nu. Sjukt vad tiden rullar på fort!! Och inte har jag gjort något speciellt under den tiden heller.
Mitt mål inför nästa vecka är att VERKLIGEN börja träna. Nu har det snart gått en månad och jag (och syster) har inte satt en fot där :( 

Hit känner jag för att åka nu!!
Ari atoll, Maldives

 


Den 13 januari va det visst, såg det i ett inlägg i arkivet.

Smuts!

Publicerad 2012-04-11 14:19:21 i Allmänt

Ridningen igår gick förvånansvärt bra måste jag säga. Är en del muskler som ömmar idag. Antagligen några man inte använt på ett tag ;) fick självklart skoskav av de nya ridstövlarna också!! Men det var lugnt så länge jag red, att gå var en annan femma.
Upp kom jag också, och inte ramla jag av heller!! :)
Red iaf en häst som heter Null Null sieben. Kallas Sjuan. Mysig liten häst va det, men inte så gullig i boxen dock :( ska se om jag kan hitta en bild på honom sen.
Och mina fina stövlar ser ut såhär nu :( bara att sätta igång och rengöra dem!

9 april

Publicerad 2012-04-09 21:26:23 i Allmänt

Har varit ledig i flera dagar, väldigt skönt :)
Får vi se om man kan somna inatt, har nog lyckats vända på dygnet lite :(
Imorgon blir det ridning. Får se hur det går, va ju sju år sedan jag sluta. Tänk vad tiden går fort..Hoppas att jag kommer ihåg allt, och att jag kommer upp på hästen. Och sen att jag håller mig där också. :) Inviga nya sakerna också, kanske tar några kort då, om jag kommer ihåg att ta med mobilen.
Lite bilder från helgen, påskmiddag hos syster :)




En söt liten påskhare, som katterna älskar att titta på (skuttar ju)
Mazarintårta med hallontäcke

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela